Cel puțin una din șapte școli din estul Ucrainei a fost avariată sau distrusă de la începutul războiului

94 de vizualizări
Foto: Twitter / Anastasiia Lapatina
Cel puțin una din șapte școli din estul Ucrainei a fost avariată sau distrusă în primul an al invaziei pe scară largă a Rusiei, potrivit Sky News, după cum scrie G4Media.ro.

Într-un nou raport, prezentat în exclusivitate de Sky News, Centrul pentru Reziliență Informațională a verificat 381 de incidente separate în care școli, universități, orfelinate și grădinițe ucrainene au fost avariate sau distruse între 24 februarie 2022 și 24 februarie 2023.

Potrivit World Vision International, se estimează că aproximativ 3,6 milioane de copii ucraineni vor fi lipsiți de educație din cauza războiului.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Gest sfidător al Guvernului Ciucă. Dan Cărbunaru a prezentat astăzi aceeași ofertă de aseară, în timp ce mii de profesori protestau în stradă, respingând-o: Salariile profesorilor vor crește doar când este definitivată legea salarizării

Cu 30 de minute înainte de răspunsul oficial al sindicatelor privind oferta Guvernului de miercuri seară pentru personalul din învățământ, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a făcut o…
Vezi articolul