Centrul Județean de Excelență Vâlcea așteaptă la înscriere elevi care vor sa se pregătească suplimentar pentru olimpiade la Limba română, Matematică, Istorie, Chimie și Robotică

818 vizualizări
Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com
Cei mai buni elevi din judeţul Vâlcea care vor să se pregătească suplimentar pentru olimpiade şi concursuri şcolare sunt aşteptaţi să se înscrie până pe 1 februarie la cursurile ce vor fi organizate la Centrul Judeţean de Excelenţă în acest an, informează Agerpres.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea anunţă că vor fi 10 grupe a câte 15 elevi pentru disciplinele: limba şi literatura română (trei grupe), matematică (trei grupe), istorie (două grupe), chimie şi robotică.

Sunt aşteptaţi să se înscrie elevi din tot judeţul care au participări şi rezultate deosebite la concursuri şcolare şi cel puţin media 8,50 la disciplina pe care vor să o aprofundeze în cadrul Centrului de la profesori valoroşi din judeţ.

Înscrierea se va face online, în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice, urmând ca Inspectoratul Şcolar să stabilească şi să anunţe şi cum se vor desfăşura testările pentru admiterea la Centrul de Excelenţă din Râmnicu Vâlcea în acest an.

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Consiliul Elevilor se adresează autorităților sanitare, nu celor din Educație: Să dezvolte un algoritm, în baza căruia școlile să decidă cum continuă cursurile, cu mai mulți parametri – incidența de la nivel local, infrastructura sanitară, capacitatea de testare și de menținere a distanțării fizice

Autoritățile sanitare sunt solicitate să dezvolte un algoritm, în baza căruia școlile să decidă cum continuă cursurile, cerere transmisă de Consiliul Național al Elevilor. Într-un comunicat primit de Edupedu.ro, reprezentanții…
Vezi articolul