Colegiul “Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Buzău a fost închis. Un elev stătea în gazdă la o femeie diagnosticată cu COVID-19 – Reporter Buzoian

338 de vizualizări
Foto: bphasdeu.ro
Colegiul Național “Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Buzău a fost închis. Decizia a fost luată luni seară de comitetul județean pentru situații de urgență, după primul caz din Buzău de infectare cu noul coronavirus, scrie publicația Reporter Buzoian. Cursurile au fost suspendate începând cu data de marți, 10.03.2020.

Potrivit presei locale, un elev de clasa a X-a de la Hașdeu ar fi intrat în contact cu pacienta din Pârscov. Concret, elevul locuia în gazdă la femeia de 73 de ani diagnosticată cu COVID-19.

Autoritățile sanitare au demarat o anchetă epidemiologică care îi vizează pe toți cei care au intrat în contact cu pacienta. Fiul pacientei, partenera acestuia și un adolescent vor testaţi biologic, scrie Reporter Buzoian.

Pentru a elimina orice risc, autoritățile au decis închiderea Colegiului Hașdeu.

Sursa foto: bphasdeu.ro

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Vicepreședintele USR Tineret, Ciprian Constantinescu, despre postarea care compara exmatricularea studenților de la drept care au copiat cu o execuție publică: „E o poziție redactată de mine”

Vicepreședintele USR Tineret, Ciprian Sorin Constantinescu, a spus sâmbătă seară că este autorul controversatului text publicat pe Facebook de USR Tineret în care scria, referitor la cei 45 de studenți…
Vezi articolul