Competiția pentru burse totale de studiu, pentru elevii de clasa a VIII-a care vor să se înscrie anul viitor în clasa a IX-a la Școala Americană din București, deschisă din 18 februarie

2.170 de vizualizări
Foto: AISB.ro
Competiția pentru obținerea de burse totale de studiu la Școala Americană Internațională din București (AISB) demarează pe data de 18 februarie 2021, cand va avea loc online o seară de informare, de la 18:30, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro.

O bursă AISB acoperă cei patru ani de școlarizare, masa de prânz, activități extrascolare, excursii, taxe de examene și laptop. 

În anul școlar 2021 – 2022 sunt disponibile un număr maxim de trei burse pentru elevi ce intra în clasa a – IX-a. Pentru a oferi detalii legate de program și pentru a răspunde întrebărilor celor interesați, AISB organizează o seară de informare, un eveniment online ce are loc în data de 18 februarie, 2021 la ora 18:30, anunță instituția.

Toți cei interesați de participarea la seara de informare trebuie să completeze următorul formular pentru înscriere până joi,18 februarie ora 10:00. 

Dacă nu aveți posibilitatea de a participa la aceasta seară de informare, dar doriți să vă înscrieți în concurs, contactați Directorul de Admiteri al AISB, Catalina Gardescu la catalina@goaisb.ro .

Bursele sunt acordate pe criterii academice și financiare.

Detalii legate de program se pot găsi pe site-ul școlii, aici.

Comisia pentru acordarea burselor este formată din directorul general al școlii, directorul educațional al școlii secundare, directorii de admiteri și financiar, doi profesori si președintele comitetului de părinți. 

Concursul se va desfășura în trei etape (eliminatorii):

Prima etapă – testare matematică, engleză, examen non-verbal

A doua etapă – testare matematică, engleză și se vor depune dosare conform indicațiilor primite

A treia etapă – interviuri cu finaliștii – rezultatele examenelor și dosarele vor fi revizuite de toți membrii comisiei de acordare a burselor. 

Decizia finală va fi anunțată la finalul lunii mai 2021.

Școala Americană Internațională din București (AISB) a fost înființată în 1962 și educă în prezent 960 de elevi din 65 de țări. AISB este o instituție internațională de învățământ ce oferă programa de Bacalaureat International la toate nivele de școlarizare. AISB este acreditata de Asociația Școlilor și Colegiilor din New England, Consiliul Școlilor Internaționale, este autorizată de Organizația de Bacalaureat Internațional și recunoscută de Ministerul Educației din România.

Foto: AISB

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Violențele asupra profesorilor, din partea elevilor sau părinților, inclusiv cele pe internet, introduse în proiectul normelor de aplicare pentru Legea bullyingului. Se anunță modificarea Statutului Elevului și a ROFUIP

Bullyingul profesor-elev și elev-elev nu sunt singurele forme de violență prevăzute de Legea care reglementează aceste fapte. Potrivit proiectului normelor de aplicare pus în dezbatere publică de ministerul Educației, din…
Vezi articolul