Competiția pentru burse totale de studiu, pentru elevii de clasa a VIII-a care vor să se înscrie anul viitor în clasa a IX-a la Școala Americană din București, deschisă din 18 februarie

2.452 de vizualizări
Foto: AISB.ro
Competiția pentru obținerea de burse totale de studiu la Școala Americană Internațională din București (AISB) demarează pe data de 18 februarie 2021, cand va avea loc online o seară de informare, de la 18:30, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro.

O bursă AISB acoperă cei patru ani de școlarizare, masa de prânz, activități extrascolare, excursii, taxe de examene și laptop. 

În anul școlar 2021 – 2022 sunt disponibile un număr maxim de trei burse pentru elevi ce intra în clasa a – IX-a. Pentru a oferi detalii legate de program și pentru a răspunde întrebărilor celor interesați, AISB organizează o seară de informare, un eveniment online ce are loc în data de 18 februarie, 2021 la ora 18:30, anunță instituția.

Toți cei interesați de participarea la seara de informare trebuie să completeze următorul formular pentru înscriere până joi,18 februarie ora 10:00. 

Dacă nu aveți posibilitatea de a participa la aceasta seară de informare, dar doriți să vă înscrieți în concurs, contactați Directorul de Admiteri al AISB, Catalina Gardescu la catalina@goaisb.ro .

Bursele sunt acordate pe criterii academice și financiare.

Detalii legate de program se pot găsi pe site-ul școlii, aici.

Comisia pentru acordarea burselor este formată din directorul general al școlii, directorul educațional al școlii secundare, directorii de admiteri și financiar, doi profesori si președintele comitetului de părinți. 

Concursul se va desfășura în trei etape (eliminatorii):

Prima etapă – testare matematică, engleză, examen non-verbal

A doua etapă – testare matematică, engleză și se vor depune dosare conform indicațiilor primite

A treia etapă – interviuri cu finaliștii – rezultatele examenelor și dosarele vor fi revizuite de toți membrii comisiei de acordare a burselor. 

Decizia finală va fi anunțată la finalul lunii mai 2021.

Școala Americană Internațională din București (AISB) a fost înființată în 1962 și educă în prezent 960 de elevi din 65 de țări. AISB este o instituție internațională de învățământ ce oferă programa de Bacalaureat International la toate nivele de școlarizare. AISB este acreditata de Asociația Școlilor și Colegiilor din New England, Consiliul Școlilor Internaționale, este autorizată de Organizația de Bacalaureat Internațional și recunoscută de Ministerul Educației din România.

Foto: AISB


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Regulile pentru stabilirea curriculumului la decizia școlii rămân neschimbate pentru școlar 2023-2024, deși fostul ministrul al Educației anunța că de anul viitor va crește procentul CDȘ în planurile-cadru la 30% – document

Școlile au început deja pe procedura veche să își aleagă opționalele în cadrul curriculumului la decizia școlii, pentru anul școlar viitor, potrivit unui document publicat de Inspectoratul Școlar București. Procedura…
Vezi articolul

Nu avem suficienți profesori specializați de educație fizică și sport în școli, nu există o infrastructură sportivă adecvată și suntem țara europeană cu doar trei sporturi obligatorii la clasă – atletism, jocuri și gimnastică, fără niciunul opțional – probleme identificate în Strategia Națională pentru Sport / Soluțiile sunt însă vagi

Ministerul Sportului a pus în dezbatere publică proiectul Strategiei Naționale pentru Sport, după ce l-a prezentat miercuri în ședința de Guvern. Au fost identificate principalele probleme privind orele de educație…
Vezi articolul