Culisele ședinței PNL în care Ligia Deca a fost propusă ministru al Educației: aplauze la scenă deschisă pentru Sorin Cîmpeanu, care a anunțat că va sta în spatele noului ministru

1.632 de vizualizări
Foto: Alex Micsik / Agerpres Foto
Liberalii au făcut ședință de terapie colectivă luni în ședința de luni a Biroului Politic Național (BPN) în care au votat-o pe Ligia Deca drept propunere pentru Ministerul Educației, potrivit surselor G4Media. Liberalii l-au aplaudat în grup pe Sorin Cîmpeanu, iar premierul Nicolae Ciucă a deplâns ”linșajul” mediatic nedrept pe tema suspiciunilor de plagiat.

La ședința de la ora 11, Sorin Cîmpeanu, care e senator PNL în continuare, a spus că ar fi fost atacat pentru că presupusele reforme propuse de el aveau o miză financiară enormă. Tot Cîmpeanu, căruia premierul i-a forțat demisia pe motiv de plagiat, a spus că e nevoie de un ministru care știe deja proiectele de legi ale educației, redactate chiar de el.

A urmat la cuvânt premierul, care a vorbit în termeni elogioși despre Sorin Cîmpeanu și le-a cerut liberalilor să o voteze pe Ligia Deca, în ciuda faptului că nu e membru de partid.

Articolul integral pe G4Media.ro.

Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a depus jurământul la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a declarat că „sunt încredințat că proiectul România educată nu doar că va merge mai departe, ci va mergem mai departe cu noi energii și cred, sper, cu noi susțineri atât din spațiul politic, cât și din spațiul învățământului și din spațiul public la modul general”.


5 comments
 1. Acesta este răspunsul clasei politice pentru electorat și sclavii din învățământ! Umbra nesimțirii față de societatea civilă!

 2. Ah, era sa uit de strangerea de mana. Pare ca doamna l-a adus pe tranktorist intr-o pozitie submisiva. Doamna domina scena.

 3. Interesanta poza cu Deca si Campeanu. Doamna il priveste de sus. Nu raspunde la ranjetul traktoristului. Pastreaza o anumita distanta cu ochelarii aia de soare. Nu doreste niste relatii mai apropiate. Si in spatele lentielor fumurii nici nu se vede cand isi da ochii peste cap.
  Ochelarii aia ar putea fi si un celebrity style cool factor. Cine e mai celebra si mai cool decat consiliera dulapului?
  Parul ala mai lung si pe spate da aparenta de tinerete si sexualitate. Probabil doamna trece prin criza de la 40 de ani.
  Modul in care isi tine geanta subliniaza superioritarea fata de interlocutori.
  Campeanu pare ca s-a bagat ca musca in lapte. Deca pare mai interesata de discutia cu ceilalti doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, reacție după ce premierul Cîțu a spus că nu vrea investiții fără rezultate în educație și cercetare: “Mod de gândire similar cu cel al unui buticar”

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) a reacționat, vineri, față de declarațiile premierului Florin Cîțu, care a spus joi că nu dorește să facă investiții fără rezultate în educație, cercetare…
Vezi articolul