Dacian Dragoș, președintele Comisiei de Etică a UBB: „Nu văd ce ar mai putea să ceară acum avocații domnului Bode, odată ce instanța a spus că nu se impune suspendarea hotărârii de autosesizare / Ar fi ilegal să cerem retragerea titlului, nu avem competența să facem acest lucru”

972 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Profesorul Dacian Dragoș, președintele Comisiei de Etică a UBB, a declarat, marți, pentru Euronews România, citat de G4Media.ro că nu vede „ce ar mai putea să ceară acum avocații domnului Bode, odată ce instanța a spus că nu se impune suspendarea hotărârii de autosesizare” în ceea ce privește teza de doctorat a ministrului de Interne, dar și că „ar fi ilegal să cerem retragerea titlului, nu avem competența să facem acest lucru”.

„În principiu instanța s-a pronunțat și asupra hotărârii adoptate de noi în final, pentru că asta au cerut avocații domnului Bode, să se extindă cererea de suspendare și la rezultatul procedurii. Deci nu văd ce ar mai putea să ceară acum, odată ce instanța a spus că nu se impune suspendarea hotărârii de autosesizare. Noi considerăm că hotărârea este legală după cum a stabilit și instanța parțial. Atunci când se judecă o cerere de suspendare a unei hotărâri, într-un fel se antamează și fondul. Dacă nu s-a dispus suspendarea, bănuim că nu sunt indicii de ilegalitate”, a declarat Dacian Dragoș.

Articolul complet, pe G4Media.ro.

2 comments
  1. Exista un viciu de gandire la inamicii dl.Bode si implicit PNL,in acesta speta:intrucat UBB a publicat deja,inainte de pronuntarea judecatorilor, decizia privind corectitudinea tezei de doctorat a lui Bode,cererea de anulare a publicario ei devine fara sens juridic,deci actiunea a fost respinsa ca neintemeiata!!!Pe total ar fi vorba de un abuz de forta,asta ar putea fi obiectul unui proces civil!!Pe fond nu datorita titlului de doctor a ajuns deputat si ministru Bode ci fatorita activitatii politicice ,apreciata in partid.Asa ca ,dua ce analizeaza toti doctorii din PNL madam Sercan ramane gara obiectul muncii caci la PSD si AUR doctori nema,in afara de Nastase!!’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like