Senatorul USR Ștefan Pălărie: Totul e „bine”. Și totuși ni se prăbușește școala românească în cap în timp ce doamna Ligia Deca încearcă să convingă Parlamentul ce ministru bun al Educației este. Dar zidurile continuă să cadă peste elevi

217 vizualizări
Foto: Inquam Photos / George Călin
Senatorul USR Ștefan Pălărie spune că „ni se prăbușește școala românească în cap în timp ce doamna Ligia Deca încearcă să convingă Parlamentul ce ministru bun al Educației este”. Senatorul a reacționat după ce peretele unui internat din Odorheiul Secuiesc s-a prăbușit luni după amiază, un băiat a murit iar alte trei fete au fost scoase în viață de sub dărâmături. Una dintre ele a avut nevoie de resuscitare.

“Totul e „bine”. Și totuși ni se prăbușește școala românească în cap în timp ce doamna Ligia Deca încearcă sa convingă Parlamentul ce ministru bun al Educației este și cât de multe lucruri bune a făcut. Dar zidurile continuă să cadă peste elevi”, a scris într-o postare pe Facebook senatorul USR Ștefan Pălărie.

În țara asta se moare non-stop degeaba. Acum, niște copii într-un internat școlar în Harghita peste care a căzut zidul cu totul. Altădată, pe trecerea de pietoni cu tot cu câinele pe care îl plimbi sau în spitale – de infecții, tratamente greșite sau așteptând ca monumentul de neglijență să îți acorde o șansă.

Ai riscul să mori în școli, te calcă șoferi drogați, explodează stații GPL lângă tine, explodează conducte la locul de muncă, ești torturat ca vârstnic în azilele care ar fi trebuit să îți sprijine bătrânețea, ți se prăbușește la propriu țara în cap.

Și asta în timp ce Guvernul anunță că face totul bine, ca are bani, că îi alocă „bine”, că declanșează „război împotriva evaziunii”, împotriva drogurilor, împotriva a orice e rău. Și alte bla-bla-uri.

Totul e „bine”. Și totuși ni se prăbușește școala românească în cap în timp ce doamna Ligia Deca încearcă sa convingă Parlamentul ce ministru bun al Educației este și cât de multe lucruri bune a făcut. Dar zidurile continuă să cadă peste elevi.

Se moare cu zile de la binele făcut de Guvernul ăsta. Mai lăsați-ne cu atât de mult bine! Poate în felul ăsta avem norocul ca unii dintre noi să supraviețuim!

În urma tragediei produse la Odorheiul Secuiesc, 4 copii au fost prinși sub dărâmături, când peretele unui internat al unui liceu s-a prăbușit. Un băiat nu a putut fi salvat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Limitarea la strict două mandate pentru rectorii universităţilor, indiferent dacă au fost întrerupte sau nu, votată în unanimitate de Comisia de Învăţământ din Camera Deputaţilor

Comisia de Învățământ a Camerei Deputaților a votat marţi, în unanimitate, un raport favorabil pentru propunerea legislativă de a limita mandatele rectorilor la maximum două, indiferent de întreruperi. Anunţul a…
Vezi articolul

OFICIAL Tablă interactivă cu diagonala de 216 cm, 4K și cameră de videoconferință cu telecomandă – echipamente obligatorii în standardele de echipare a oricărei clase. Laboratoarele de informatică vor avea calculatoare pentru fiecare elev, iar SmartLab-urile – imprimante 3D, scanere 3D și ochelari de realitate virtuală

Tablă interactivă, laptop, cameră de videoconferință, scaner documente, router acestea sunt dispozitive enunțate în standardele de echipare a unui laborator de informatică, potrivit ordinului pentru aprobarea standardelor de echipare a…
Vezi articolul