Deschiderea școlilor, discutată de Iohannis și liderii coaliției de guvernare la întâlnirea de la Vila Lac

2.251 de vizualizări
Deschiderea şcolilor a fost una dintre temele discutate miercuri de preşedintele Klaus Iohannis cu liderii coaliţiei de guvernare, relatează G4Media.ro, citând Agerpres. Alte subiecte discutate au mai fost bugetul 2021 și campania de vaccinare.

„A fost o discuţie după instalarea Guvernului, să facem o evaluare a modului în care funcţionează coaliţia, a planurilor mai puţin aşa pe termen lung, bugetul, pandemia, campania de vaccinare, deschiderea şcolilor, susţinerea creşterii economice”, au precizat sursele citate.

Sursele menţionate au precizat că vor exista consultări periodice ale liderilor coaliţiei cu preşedintele Klaus Iohannis.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Foto: presidency.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

George Simion, huiduit la Liceul Gheorghe Lazăr din București la începerea anului școlar / Simion a postat pe contul său de Facebook un clip montat cu prezența sa la liceu, în care nu apare nici o secvență cu huiduielile

George Simion, liderul partidului extremist AUR, a fost huiduit luni la deschiderea anului școlar de la Colegiul Național “Gheorghe Lazăr” din București, potrivit imaginilor filmate de Vice România. Imaginile arată…
Vezi articolul