Dezacord al ministrului Educației, Monica Anisie, în discursul din Parlament: Am fost persoana care am organizat concursul de directori

11.885 de vizualizări
Monica Anisie / Foto: INQUAM Photos – Octav Ganea
“În 2016, din funcția de secretar de stat, am fost persoana care – după mai mult de 10 ani în care directorii au fost ținuți captivi politic – am organizat concursul de directori”. Declarația care conține dezacordul “am fost persoana care (…) am organizat” îi aparține ministrului Educației, Monica Anisie.

Greșeala a fost făcută în cadrul discursului susținut de Anisie în Camera Deputaților, unde astăzi, 25 mai 2020, a fost dezbătută moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei. Moţiunea intitulată “Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional – PNL a creat România NeEducată” este semnată de 93 de deputaţi Pro România şi PSD și a fost depusă la Parlament de Victor Ponta, șeful Pro România.

Amintim că Monica Anisie este profesoară de Limba și literatura română la Colegiul Vianu din București, este președintele PNL Sector 2 și coordonatorul comisiei de educație pentru învățământ preuniversitar din PNL.

VIDEO: Discursul susținut de Monica Anisie în Parlament:

Foto: INQUAM Photos – Octav Ganea
Citește și:

 


6 comentarii
  1. Are si PNL-ul Dancila ei! Diferenta e ca, a PNL-ului, mai este si ministrul al educatiei! Invatamantul e pe tobogan de multi ani, nu ma mai mira ca “pe care” si “care” sunt necunoscute pentru multi.

  2. ‘Felicitari’, ati descoperit o greseala intr-un discurs… Edupedu isi cam pierde, incet si sigur, calitatea articolelor cu care ne obisnuise! Pacat!

  3. Ponta era cel mai nimerit pentru motiunea PSD-ului. El se pricepe la copy – paste mai ales la tezele de doctorat. Dezacordul ministrului Anisie este „nevinovat”. Gândiți-vă ce dezacorduri ar fi făcut într-o situație similară Dăncilă. Intrebarea este de ce tocmai susținătorii unor campioni la schilodirea limbii române vor să se erijeze în apărătorii acesteia, prin punerea într-o lumină nefavorabilă a unui vorbitor stresat de hienele care-i vânează fiecare cuvânt.

  4. Ce-ar fi sa vina si dansa la examenele astea irealizabile fizic, sa le dea si ea in conditiile curente imposibile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like
CIVIS Open Lab

UPDATE Profesoara de suedeză Carmen Vioreanu, concediată de Universitatea de București la începutul anului, după acuzații de comportament abuziv, trebuie reîncadrată în funcție – decizia Tribunalului București / Universitatea va face recurs

Profesoara de suedeză Carmen Vioreanu, concediată disciplinar de Universitatea din București, la începutul anului, după ce a fost acuzată de comportament abuziv la adresa studenților, trebuie reîncadrată în funcție, după…
Vezi articolul
Total
133
Share