DOCUMENT Subiectele de la Matematică, Evaluarea Națională 2021. Ce au primit elevii la examenul de azi – a fost extrasă varianta 3

458.026 de vizualizări
Sursă foto: captură Edupedu.ro
Subiectele la Matematică de la Evaluarea Națională 2021, date în această dimineață la examenul susținut de absolvenții clasei a VIII-a, au fost foarte asemănătoare celor date la simularea Evaluării Naționale și la testele de antrenament. La examenul de Matematică de astăzi a fost extrasă varianta numărul 3.

Elevii au avut la dispoziție 120 de minute pentru rezolvarea lor, adică două ore, după completarea casetelor de identificare. Fiecare lucrare primește 10 puncte din oficiu.

Publicăm subiectele date la Matematică, azi, 24 iunie 2021:

La subiectul I au fost 6 itemi de tip grilă, cu un singur răspuns corect, pentru fiecare rezolvare corectă elevii primeau câte 5 puncte.

La Subiectul al II-lea au fost 6 probleme de geometrie, dar tot sub formă de itemi tip grilă, cu un singur răspuns corect, notate cu câte 5 puncte fiecare.

Sursă foto: captură Edupedu.ro

Citește și:
Evaluarea Națională 2021 – Mihai Bălună, profesor la Colegiul „Mihai Viteazul” din București, despre subiectele la Matematică: 10.00 nu va fi pe toate drumurile, dar bănuiesc că o să fie multe note în jur de 9.50. Sunt foarte bine calibrate

14 comments
  1. Eu am dat examenul anul trecut unde am luat 9.50, dar cred ca este o bataie de joc fata de elevii din anii trecuti, astea sunt subiecte pentru elevi de clasa a 7 a, fara nicio rusine sau parere de rau, trebuie sa fii prost sa fi luat sub 9 la aceste subiecte, bine, si 9 este o nota mica pentru niste subiecte ca acestea.

    1. Observa tu ca nu cunosti notiuni elementare. Mi se pare imposibil sa spui ca da radical din 2 . Mai fa o data problema si sterge comentariul daca poti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Subiecte Română simulare Evaluarea Națională clasa a VIII-a 2024. Itemi de înțelegere a două texte la prima vedere, de Simona Antonescu și Liviu Papadima, plus cerințe de vocabular și gramatică. „Crezi că există mai multe feluri de a descifra lumea în care trăim?” – subiectul scurt de motivare / Subiectul al II-lea cerea un rezumat

Elevii de clasa a VIII-a au primit două texte la prima vedere la simularea probei de Limba și literatura română de la Evaluarea Națională 2024, potrivit subiectelor consultate de Edupedu.ro.…
Vezi articolul