DOCUMENTE Calendarul înscrierilor elevilor pentru Centrul Județean de Excelență Iași în anul școlar 2024-2025: Primii se pot înscrie olimpicii și premianții la concursuri școlare, în perioada 10-30 iunie

273 de vizualizări
Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com
Înscrierile pentru cursurile de la Centrul Județean de Excelență Iași au început pe 10 iunie și durează până pe 30 iunie, pentru elevii premiați în anul școlar 2023 – 2024 la etapele județene și naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare. Etapa a II-a, pentru restul elevilor, începe pe 9 septembrie. Cursurile sunt pentru elevii de gimnaziu și liceu și se vor desfășura din luna octombrie, online și hibrid. Toate documentele necesare pot fi descărcate de la finalul articolului.

Prima etapă de înscrieri la Centrul Județean pentru Excelență din Iași este în desfășurare, DIn 10 până pe 30 iunie, se pot înscrie doar elevii care au fost premiați anul acesta școlar 2023-2024 la etapele județene și naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare. Înscrierea este realizată de părinții și se face online.

A doua etapă de înscrieri, pentru restul elevilor, are loc 9 septembrie – 20 septembrie 2024, tot online.

“Toate activitățile se vor desfășura în perioada octombrie 2024 – aprilie 2025, în regim fizic, online sau hibrid, în funcţie de situaţie, iar pregătirea elevilor se va realiza în cadrul a 58 de grupe de excelență”, precizează ISJ Iași.

Se pot înscrie elevi de gimnaziu și liceu, începând cu clasa a V-a. Sunt grupe pentru biologie, chimie, fizică-astronomie, franceză, engleză, germană, limba și literatura română, matematică, istorie, filosofie.

Calendarul înscrierilor

Etapa I – 10 iunie – 30 iunie 2024:

Înscrierea online doar a elevilor premiați în anul școlar 2023 – 2024 la etapele județene și naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare. Înscrierea este realizată de părinții / tutorii legali ai elevilor interesați, respectiv de către elevii majori dornici să participe la aceste cursuri. Se recomandă consultarea documentului Modalitățile de selecție a elevilor pentru activitățile CJEX Iași An școlar 2024 – 2025, postat pe site.

2 septembrie 2024: Afișarea listei elevilor declarați admiși, după etapa I.

Etapa II:

9 septembrie – 20 septembrie 2024: înscrierea online a elevilor, de către părinții / tutorii
legali ai elevilor interesați, respectiv elevii majori dornici să participe la aceste cursuri (se înscriu elevii care nu se înscriu în perioada 10 iunie – 30 iunie 2024).
Informațiile necesare pentru desfășurarea etapei II de înscriere vor fi afișate la începutul anului școlar 2024 – 2025.

23 septembrie 2024 – 7 octombrie 2024: desfășurarea etapei (procesului) de selecție a
elevilor (probă scrisă-practică / portofoliu personal).

Afișarea listei elevilor declarați admiși, după etapa II.

Cum se face înscrierea

Înscrierea elevilor premiați se va realiza de către reprezentanții legali ai elevilor minori, precum și de elevii majori doar prin formularul online.

Formularul de înscriere și acordul de participare vor fi completate de părinții/ reprezentanții legali ai elevilor minori, precum și de elevii majori.

Acordul de participare (consimțământ) va fi completat, semnat și atașat (încărcat) în format PDF sau JPEG (imagine cu telefonul), în zona indicată de formularul de înscriere.


Acordul de participare (consimțământ) prezintă acordul părintelui / tutorelui legal sau acordul elevului major pentru:

  • participarea propriului copil / propria participare la procesul de selecție pentru cursurile CJEX;
  • participarea propriului copil / propria participare la cursurile CJEX Iași – ÎN CAZUL SELECȚIEI ELEVULUI.
  • prelucrarea datelor cu caracter personal colectate.
    Datele furnizare în acest chestionar vor fi folosite, în acest an școlar, doar pentru:
  • realizarea înscrierii elevului, în vederea selecției pentru cursurile CJEX Iași;
  • sincronizarea bazei de date CJEX Iași cu baza națională SIIIR.
  • eliberarea, ulterioară, a adeverințelor/diplomelor de participare la cursuri precum și a primirea de informări din partea CJEX Iași cu privire la activitățile desfășurate.
Acordul de participare poate fi descărcat aici

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani pot beneficia de suport psiho-emoțional și de siguranță în mediul online, potrivit unui proiect adoptat de Guvern, printr-o Ordonanță de Urgență. Condițiile pentru copii și părinți

Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani pot beneficia de suport psiho-emoțional și de siguranță în mediul online, potrivit unei Ordonanțe de Urgență, ce a fost astăzi adoptată…
Vezi articolul

Cum se vede ARACIP – agenția care acreditează, autorizează și evaluează școlile și grădinițele – din interior? Ioana Lazăr, secretar general al Ministerului Educației: Este o instituție amputată administrativ care nu poate să facă față cererilor din acest moment / Dacă mergeți acum la ARACIP și găsiți două persoane la birou, e mult

Este o instituție amputată administrativ care nu poate să facă față cererilor din acest moment, a declarat secretarul general al Ministerului Educației, Ioana Lazăr, despre Agenția Română de Asigurare a…
Vezi articolul

EXCLUSIV Nepotism la olimpiadă. Un profesor a fost evaluator la Olimpiada de Muzică pe București, deși fiul său era înscris în concurs, lucru interzis de regulament: Inspectoratul trebuie să vă dea explicații, nu eu / Șefa comisiei de organizare știa de incompatibilitate, dar abia acum a cerut explicații

Un profesor de muzică de la Colegiul Național „Dinu Lipatti” din Capitală a fost membru în comisia Olimpiadei Naționale de Muzică, faza zonală, pentru clasele III-VIII, susținută între 7 și…
Vezi articolul