DOCUMENTE Noile programe pentru Titularizare 2021, modificate

159.629 de vizualizări
Foto: © Lightfieldstudiosprod | Dreamstime.com
Programele pentru 133 de discipline de examen au fost modificate prin ordin de ministru și au fost publicate de Ministerul Educației. Puteți descărca aceste programe valabile pentru Titularizare 2021.

Documentele au fost publicate marți, 8 decembrie 2020, în Monitorul Oficial.

Programele Titularizare 2021 au fost simplificate față de cele anterioare, potrivit reprezentanților Ministerului Educației:

Celelalte programe pentru Titularizare 2021 de la disciplinele de cultură generală pot fi descărcate de aici în format arhivă .zip.

Programele noi de la Titularizare 2021 pentru disciplinele tehnice pot fi descărcate de aici.

Foto: © Lightfieldstudiosprod | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


  1. Programa la învățători s-a triplat. Nu înțeleg ce sens au exercițiile de clasele 5-8 la matematică în programa de examen pentru învățători.
    Dacă voiau o schimbare în bine trebuiau să aibă grijă cum se iau gradele didactice, deoarece cunosc cazuri, nu puține, cu ambele grade didactice luate dar nu știu să facă un plan de lecție.

  2. De ce nu sunt cuprinse toate disciplinele ? Pe site-ul titularizare.edu,ro, sunt cele din 2010 ! Ce sa mai intelegi ?

  3. Psihopedagogia speciala e dublata nu simplificata.Si pana acum era programa incarcata…acum e dezastru.Auzi ca au simplificat…hmm.

  4. Programa pentru limba și literatura engleză nu se regăsește aíci. Vă rog frumos să-mi spuneți unde o pot găsi ?

  5. Cum pot să spună că programele au fost simplificate, în condițiile în care l-a învățători programa s-a dublat față de ce era înainte??

  6. Subiecte mai usoare,sa fie cat mai,,destepti si bine pregatiti’Vezi subiectele 1 si 2 de la educatori si invatatori ,subiectul 1 se da la clasa a8a lavev.nationala si sub .2 mai usor decat la bacacalaureat .Valoare nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Apel al ministerului Educației către profesori să contribuie cu resurse educaționale deschise: „Ne dorim implicarea profesorilor pentru realizarea de lecții video”

Ministerul Educației face un apel către profesori să contribuie cu resurse educaționale deschise. Într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a ministrului Monica Anisie. Pe lângă încărcarea de resurse educaționale deschise,…
Vezi articolul

Extremele de acasă – Oana Moraru: Un copil cu părinți nediscriminatoriu permisivi, inconstanți, indeciși, superprotectivi, este la fel de rănit sufletește ca cel care este bătut acasă

“Suntem într-o mare eroare dacă ne imaginăm că educarea lor în clase ar trebui să se facă numai pe fascinație, atragere hipnotică spre învățare. Că e rolul dascălului să-l ‘păcălească’…
Vezi articolul