DOCUMENTE Noile programe pentru Titularizare 2021, modificate

150.567 de vizualizări
Foto: © Lightfieldstudiosprod | Dreamstime.com
Programele pentru 133 de discipline de examen au fost modificate prin ordin de ministru și au fost publicate de Ministerul Educației. Puteți descărca aceste programe valabile pentru Titularizare 2021.

Documentele au fost publicate marți, 8 decembrie 2020, în Monitorul Oficial.

Programele Titularizare 2021 au fost simplificate față de cele anterioare, potrivit reprezentanților Ministerului Educației:

Celelalte programe pentru Titularizare 2021 de la disciplinele de cultură generală pot fi descărcate de aici în format arhivă .zip.

Programele noi de la Titularizare 2021 pentru disciplinele tehnice pot fi descărcate de aici.

Foto: © Lightfieldstudiosprod | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


  1. Programa la învățători s-a triplat. Nu înțeleg ce sens au exercițiile de clasele 5-8 la matematică în programa de examen pentru învățători.
    Dacă voiau o schimbare în bine trebuiau să aibă grijă cum se iau gradele didactice, deoarece cunosc cazuri, nu puține, cu ambele grade didactice luate dar nu știu să facă un plan de lecție.

  2. De ce nu sunt cuprinse toate disciplinele ? Pe site-ul titularizare.edu,ro, sunt cele din 2010 ! Ce sa mai intelegi ?

  3. Psihopedagogia speciala e dublata nu simplificata.Si pana acum era programa incarcata…acum e dezastru.Auzi ca au simplificat…hmm.

  4. Programa pentru limba și literatura engleză nu se regăsește aíci. Vă rog frumos să-mi spuneți unde o pot găsi ?

  5. Cum pot să spună că programele au fost simplificate, în condițiile în care l-a învățători programa s-a dublat față de ce era înainte??

  6. Subiecte mai usoare,sa fie cat mai,,destepti si bine pregatiti’Vezi subiectele 1 si 2 de la educatori si invatatori ,subiectul 1 se da la clasa a8a lavev.nationala si sub .2 mai usor decat la bacacalaureat .Valoare nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Profesorii nu vor intra în grevă generală pe 10 ianuarie, anunță președintele FSLI: Pentru o asemenea acțiune este nevoie de mobilizare, iar oamenii au fost în concediu / În decembrie un sondaj arăta că 67,5% dintre respondenți susțin declanșarea grevei generale pe 10 ianuarie 2022

Profesorii nu vor intra în grevă generală pe 10 ianuarie, anunță președintele FSLI, Simion Hăncescu, citat de educatieprivata.ro. Liderul sindical susține că vrea să continue negocierile cu Guvernul și că…
Vezi articolul

USLIP Iași, despre viziunea Andronescu: De unde aceastǎ apetențǎ de a obliga o masǎ de aproximativ 160 mii de profesori sǎ participe la cursuri de perfecționare în universități

„Aceastǎ viziune a Ministerului poate fi interpretatǎ ca o teorie a formelor fǎrǎ fond”, se arată într-un comunicat primit la redacție, semnat de Uniunea Sindicatelor Libere din Învățământ, Iași. Sindicaliștii…
Vezi articolul

Procedura de interviu pentru concursul de directori de școli, publicată de Ministerul Educației – document / Interviul durează o oră, în timpul prezentării candidatul nu va fi întrerupt, iar proba de competențe digitale se dă pe calculator și durează 15 minute în care și ecranul va fi filmat

Procedura operațională pentru proba de interviu, de la concursul de directori de școli, a fost publicată de Ministerul Educației, potrivit siteului scoalaromaneasca.ro. Interviul va avea 3 etape. La proba de…
Vezi articolul