DOCUMENTE Noile programe pentru Titularizare 2021, modificate

59.240 de vizualizări
Foto: © Lightfieldstudiosprod | Dreamstime.com
Programele pentru 133 de discipline de examen au fost modificate prin ordin de ministru și au fost publicate de Ministerul Educației. Puteți descărca aceste programe valabile pentru Titularizare 2021.

Documentele au fost publicate marți, 8 decembrie 2020, în Monitorul Oficial.

Programele Titularizare 2021 au fost simplificate față de cele anterioare, potrivit reprezentanților Ministerului Educației:

Celelalte programe pentru Titularizare 2021 de la disciplinele de cultură generală pot fi descărcate de aici în format arhivă .zip.

Programele noi de la Titularizare 2021 pentru disciplinele tehnice pot fi descărcate de aici.

Foto: © Lightfieldstudiosprod | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

  1. Psihopedagogia speciala e dublata nu simplificata.Si pana acum era programa incarcata…acum e dezastru.Auzi ca au simplificat…hmm.

  2. Programa pentru limba și literatura engleză nu se regăsește aíci. Vă rog frumos să-mi spuneți unde o pot găsi ?

  3. Cum pot să spună că programele au fost simplificate, în condițiile în care l-a învățători programa s-a dublat față de ce era înainte??

  4. Subiecte mai usoare,sa fie cat mai,,destepti si bine pregatiti’Vezi subiectele 1 si 2 de la educatori si invatatori ,subiectul 1 se da la clasa a8a lavev.nationala si sub .2 mai usor decat la bacacalaureat .Valoare nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Școlile și grădinițele trebuie să facă zilnic, la începutul orelor de curs, triajul epidemiologic

”Necesitatea realizării zilnice a triajului epidemiologic la începutul orelor de curs”, asta prevede un document consultat de Edupedu.ro, trimis de ministerul Educației către toate inspectoratele. Acestea au responsabilitatea să trimită…
Vezi articolul