DSP Ilfov notifică toate școlile din județ să treacă în online – surse

9.266 de vizualizări
Foto: captură Hartă Interactivă UBB-FSEGA
Direcția de Sănătate Publică Ilfov va trimite o notificare de recomandare către toate școlile din județ prin care propune trecerea în sistem online, scrie G4Media.ro. Potrivit surselor, autoritățile trimit adrese către instituțiile de învățământ, astfel încât până la finalul săptămânii să ajungă la trecerea școlilor în format online.

Propunerea a fost făcută în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de miercuri dimineața, în care a fost propusă și carantinarea județului, situație în care încă nu s-a luat o decizie.

Situația claselor online din școlile din Ilfov este aici.

Decizia vine după ce rata de infectare este peste 5 la mie în toate localitățile, cea mai mare fiind în 22 la mie în Clinceni.

Articolul este în curs de actualizare


6 comments
 1. In sfarsit cineva cu atitudine, ca sa nu zic altfel. DSP Bucuresti nu o sa faca asta niciodata ca e aservita . Campeanu este DSP Bucuresti.

 2. Ba da la Cimpeanu ii functioneaza macar 1/4 din neuroni? Cum sa nu le inchizi? Cand intr-o scoala care are aprox 800-1000 de copii, vreo 15 au covid?

  Doamne fereste ce maimutoi

 3. Deși nu sunt fan școala online, totuși situația o impune în București și în jur, apreciez recomandarea DSP. Nu mai sunt locuri in spitalele de copii, și totuși vad pe strada cum o parte din părinți și copii nu respecta purtatul măștii nici măcar in fata școlii, e clar ca ridicam riscurile inutil. Cimpeanu e total rupt de realitate.

 4. DSP București când trimite notificare către școlile din Capitala?
  Ce mai așteaptă? Sa vadă cum cad copiii pe stradă? Așteaptă sa ajungem la 50 la mie?
  E cazul să-și asume orice
  impact negativ al acestei atitudini, cu consecințele de rigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Universitatea Babeș-Bolyai: “îngrijorare” cu privire la “acțiunile politicului care afectează etica academică” / Decizia Curții Constituționale “complică măsurile care se pot lua în contextul plagiatului”, dar universitățile au încă mecanisme interne de sancționare

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca își exprimă, într-un punct de vedere transmis marți Edupedu.ro, “îngrijorarea” cu privire la “acțiunile politicului care afectează etica academică, demarate cu mai mult timp în urmă,…
Vezi articolul

Se închid și creșele, din cauza noului coronavirus? Președintele Asociației Municipiilor: Decizia este la fiecare primărie / Ministrul Educației: Creșele care au trecut la Minister se închid

Închiderea tuturor unităților de învățământ preuniversitar anunțată ieri de Guvern lasă un semn de întrebare cu privire la creșele pentru copii, multe dintre ele în subordinea primăriilor, nu a Ministerului…
Vezi articolul