DSP Ilfov notifică toate școlile din județ să treacă în online – surse

9.020 de vizualizări
Foto: captură Hartă Interactivă UBB-FSEGA
Direcția de Sănătate Publică Ilfov va trimite o notificare de recomandare către toate școlile din județ prin care propune trecerea în sistem online, scrie G4Media.ro. Potrivit surselor, autoritățile trimit adrese către instituțiile de învățământ, astfel încât până la finalul săptămânii să ajungă la trecerea școlilor în format online.

Propunerea a fost făcută în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de miercuri dimineața, în care a fost propusă și carantinarea județului, situație în care încă nu s-a luat o decizie.

Situația claselor online din școlile din Ilfov este aici.

Decizia vine după ce rata de infectare este peste 5 la mie în toate localitățile, cea mai mare fiind în 22 la mie în Clinceni.

Articolul este în curs de actualizare


6 comentarii
 1. In sfarsit cineva cu atitudine, ca sa nu zic altfel. DSP Bucuresti nu o sa faca asta niciodata ca e aservita . Campeanu este DSP Bucuresti.

 2. Ba da la Cimpeanu ii functioneaza macar 1/4 din neuroni? Cum sa nu le inchizi? Cand intr-o scoala care are aprox 800-1000 de copii, vreo 15 au covid?

  Doamne fereste ce maimutoi

 3. Deși nu sunt fan școala online, totuși situația o impune în București și în jur, apreciez recomandarea DSP. Nu mai sunt locuri in spitalele de copii, și totuși vad pe strada cum o parte din părinți și copii nu respecta purtatul măștii nici măcar in fata școlii, e clar ca ridicam riscurile inutil. Cimpeanu e total rupt de realitate.

 4. DSP București când trimite notificare către școlile din Capitala?
  Ce mai așteaptă? Sa vadă cum cad copiii pe stradă? Așteaptă sa ajungem la 50 la mie?
  E cazul să-și asume orice
  impact negativ al acestei atitudini, cu consecințele de rigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ce predau profesorii de liceu la clasa a IX-a în acest an școlar: Reperele metodologice pentru toate disciplinele au fost publicate cu 11 zile înaintea primei zile de școală / Descarcă și programele școlare în vigoare

În locul noilor planuri-cadru pentru liceu și noilor programe care ar fi trebuit să fie elaborate pentru elevii care au traversat reforma curriculară începută în 2012, elevi care anul acesta…
Vezi articolul

Desființarea pripită a inspectoratelor școlare ar genera “un adevărat dezastru, o lovitură finală dată unui sistem aflat în suferință. Acest lucru trebuie făcut, dar trebuie pregătit în timp” – Sorin Cîmpeanu: Nu voi susține o desființare haotică a inspectoratelor, dar voi susține o descentralizare

Ministrul propus al Educației a anunțat în cadrul audierilor din Parlament că nu susține “o desființare haotică a inspectoratelor, dar voi susține o descentralizare, voi susține un plan”. “În cele…
Vezi articolul