Elevii de liceu pot participa online la cursurile organizate de o universitate particulară, în perioada 15 noiembrie – 10 decembrie 2021

4.158 de vizualizări
Cursurile Universității Politehnica
Foto: © Vadym Pastukh | Dreamstime.com
Elevii de clasele a XI-a și a XII-a pot participa online în cadrul programului „Fii student URA pentru o lună”, derulat de o universitate particulară, în perioada 15 noiembrie – 10 decembrie 2021. Acesta îşi propune să susţină elevii de liceu în procesul alegerii informate privind cariera, dar şi să stimuleze performanţa şcolară în scopul atingerii obiectivelor personale şi profesionale, potrivit anunțului.

Conform site-ului universității, proiectul cuprinde o serie de workshop-uri tematice menite să ofere informații utile pentru dezvoltarea carierei în raport cu provocările actuale ale mediului economic, dar şi bazate pe teme diverse din sfera socială şi educaţională.

De asemenea, este pusă la dispoziție o serie de cursuri și seminare, la care elevii au posibilitatea de a se înscrie și de a asista, cu scopul de a face mai ușor diferența dintre partea teoretică, desfășurată la curs, și cea aplicativă, derulată la seminar, după cum se arată în anunț, după cum este precizat în anunț.

Cursurile și seminarele se vor desfășura pe platforma Microsoft Teams și elevii vor primi o invitație pe adresa de mail cu care s-au înscris. Workshop-urile se vor desfășura pe platforma Zoom.

Aici poate fi consultată lista tuturor activităților desfășurate și link-urile formularelor pe care trebuie să le trimită elevii pentru înscriere.

Foto: © Vadym Pastukh | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Stupefiant: Unul dintre motivele pentru care un judecător a suspendat analiza doctoratului premierului Ciucă a fost ”nevoia de stabilitate în conducerea executivă a statului.” Unele fragmente din sentință sunt plagiate din alte sentințe

Infamul ”Vrem liniște” folosit de fostul președinte Ion Iliescu și foștii comuniști, în anii 90, pentru a le ascunde intenția de a captura Statul, a fost reutilizat de judecătorul Ionela…
Vezi articolul

Minimum 30% din elevii unei clase, nu pe școală, să primească burse de merit, plus eliminarea primăriilor din traseul pentru primirea banilor de burse, printre propunerile Consiliului Național al Elevilor la legile educației Deca nefăcute încă publice

Consiliul Național al Elevilor (CNE) anunță că a consultat proiectul de lege a învățământului preuniversitar, varianta Deca, apărut pe surse, și că “privește cu optimism” noile prevederi legate atât de…
Vezi articolul

Cristian Hatu, președintele Centrului de Evaluare și Analize Educaționale: Profesorii pot forma competențe care sunt verificate în testarea PISA, dar evaluarea de la noi nu măsoară așa ceva / Vin foarte puțini profesori de fizică noi în sistem, în 5 ani o să fie un colaps

„La gimnaziu, sunt manuale de fizică făcute de oameni cu experiență cu învățarea prin investigație. Profesorii pot forma competențe care sunt verificate în testarea PISA, dar evaluarea de la noi…
Vezi articolul

Elevii din București ar putea trece la școala online după doar o lună de la debutul anului școlar, susține ministrul Educației: Mi-aș fi dorit să se micșoreze viteza de avans a ratei de infectare dar, din păcate, cifrele nu au confirmat această dorință

Dacă se menține trendul ascendent al ratei de infectare, elevii din București ar putea face școală online de la jumătatea lunii octombrie, a declarat ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, duminică seară,…
Vezi articolul