Etapa specială a Bacalaureatului 2020 începe astăzi, cu examenul la Limba și literatura română. În 9 județe nu s-a înscris niciun elev

3.173 de vizualizări
Etapa specială a Bacalaureatului
Sursă foto: Pixabay.com
Etapa specială a Bacalaureatului 2020, organizată pentru elevii afectați de pandemie, începe astăzi, 6 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Absolvenții de liceu vor primi subiectele la ora 9:00 și vor avea 3 ore la dispoziție pentru a le rezolva.

Etapa specială a Bacalaureatului

La etapa specială a examenului de Bacalaureat s-au înscris 141 de absolvenți ai clasei a XII-a, a anunțat duminică Ministerul Educației și Cercetării.

Marți, 7 iulie, se desfășoară proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie), iar miercuri, 8 iulie, va avea loc proba la alegere a profilului și specializării. Ultima probă scrisă (Limba și literatura maternă) este programată joi, 9 iulie.

Ministerul anunță că în 9 județe (Alba, Arad, Călărași, Dâmbovița, Ilfov, Neamț, Sălaj, Teleorman și Timiș) “nu s-au consemnat situații care să determine organizarea probelor scrise aferente acestei etape speciale”.

În București vor susține această etapă 12 candidați, iar în județele Caraș-Severin, Tulcea și Vaslui un singur candidat.

Primele rezultate de la sesiunea specială a Bacalaureatului vor fi afișate vineri, 12 iulie, până la ora 12.00.

Etapa specială a Bacalaureatului Sursa: PIXABAY.COM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like