Etapa specială a Bacalaureatului 2020 începe astăzi, cu examenul la Limba și literatura română. În 9 județe nu s-a înscris niciun elev

3.147 de vizualizări
Sursa: PIXABAY.COM
Etapa specială a Bacalaureatului 2020, organizată pentru elevii afectați de pandemie, începe astăzi, 6 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Absolvenții de liceu vor primi subiectele la ora 9:00 și vor avea 3 ore la dispoziție pentru a le rezolva.

La etapa specială a examenului de Bacalaureat s-au înscris 141 de absolvenți ai clasei a XII-a, a anunțat duminică Ministerul Educației și Cercetării.

Marți, 7 iulie, se desfășoară proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie), iar miercuri, 8 iulie, va avea loc proba la alegere a profilului și specializării. Ultima probă scrisă (Limba și literatura maternă) este programată joi, 9 iulie.

Ministerul anunță că în 9 județe (Alba, Arad, Călărași, Dâmbovița, Ilfov, Neamț, Sălaj, Teleorman și Timiș) “nu s-au consemnat situații care să determine organizarea probelor scrise aferente acestei etape speciale”.

În București vor susține această etapă 12 candidați, iar în județele Caraș-Severin, Tulcea și Vaslui un singur candidat.

Primele rezultate de la sesiunea specială a Bacalaureatului vor fi afișate vineri, 12 iulie, până la ora 12.00.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Teste de antrenament pentru Bacalaureat 2020, setul 4, grupate în funcţie de filieră şi profil. Autorii recomandă rezolvarea testelor în zile diferite, în condiții apropiate celor din sala de examen

Ministerul Educației și Cercetării (MEC), prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE), continuă să pună la dispoziția elevilor, săptămânal, teste de antrenament pentru pregătirea susținerii examenului de…
Vezi articolul