Evaluare Națională 2022: Subiectele și baremele pentru proba de limba maternă

28.525 de vizualizări
Admiterea la liceu, simularea Evaluării Naționale
Foto: Pixabay.com
Subiectele și baremele pentru proba de limba maternă din cadrul Evaluării Naționale 2022 au fost publicate de către Ministerul Educației. Astăzi, elevii de clasa a VIII-a care studiază într-una dintre limbile minorităților au dat proba la limba maternă. Descarcă mai jos baremele și subiectele.

Primele rezultate vor fi afișate joi, 23 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse în zilele de 23 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 24 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Acestea pot fi depuse la centrul de examen sau pot fi transmise și prin mijloace electronice, la o adresă care va fi comunicată candidaților.

Limba maghiară – barem:

Limba maghiară – subiect:

Limba germană – barem:

Limba germană – subiect:

Limba rromani – barem:

Limba rromani – subiect:

Limba croată – barem:

Limba croată – subiect:

Limba italiană – barem:

Limba italiană – subiect:

Limba sârbă – barem:

Limba sârbă – subiect:

Limba slovacă – barem:

Limba slovacă – subiect:

Limba ucraineană – barem:

Limba ucraineană – subiect:

Citește și:
DOCUMENT Rezultatele elevilor la Evaluarea Națională 2022 vor fi afișate pe 23 iunie, anonimizate / Contestațiile se pot depune și online – model de cerere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

USAMV București a stabilit că Sorin Cîmpeanu nu a plagiat în teza de doctorat, susține ministrul care citează un raport de verificare primit de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, în urma solicitării publice făcute în urmă cu un an. De ce nu l-a publicat? „Nu cred că era momentul să mă laud cu un conținut laudativ”

Întrebat de Edupedu.ro care au fost concluziile comisiei Universității de Științe Agronomice înființată în urmă cu un an pentru a-i analiza teza de doctorat, Sorin Cîmpeanu a spus: “Rezultatul a…
Vezi articolul

Evaluarea psihosomatică pentru înscrierea la clasa pregătitoare 2019 – Cum se desfășoară evaluarea psihosomatică, ce trebuie să știe copiii și care sunt riscurile școlarizării înainte de vreme

Copiii care împlinesc 6 ani după 1 septembrie 2019 pot să urmeze clasa pregătitoare numai după ce trec printr-o evaluare psihosomatică. Durează 20 de minute, se realizează la grădinițele de…
Vezi articolul