„Explorează ca un om de știință, creează ca un artist”, atelier pentru copii, duminică, 3 martie (P)

523 de vizualizări
Aveți un copil curios, pasionat de proiecte și interesat să afle cum funcționează lucrurile? Vreți să-l sprijiniți pentru a-și dezvolta și valoriza abilitățile și nu pierdeți nicio ocazie de a-i crește și cultiva curiozitatea? Înscrieți-l la atelierul „Explorează ca un om de știință, creează ca un artist”, care se va desfășura duminică, 3 martie, în București, pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani.

Când:

  • seria 1: duminică, 3 martie, de la ora 13.30 (atelierul durează 1 oră)         
  • seria 2: duminică, 3 martie, de la ora 15.30 (atelierul durează 1 oră)

Unde:

  • Education Point, Piața Amzei 7-15, sector 1, București

Locuri limitate

  • Preț și înscriere: 120 lei, redus la 90 de lei pentru înscrieri până miercuri, 28 februarie (în limita locurilor disponibile)
  • CUMPĂRĂ LOCUL AICI

La atelierul „Explorează ca un om de știință, creează ca un artist”, prin activități practice și distractive copiii vor învăța:

  • să realizeze flori din hârtie de cromatografie: este o activitate STEAM, prin care copiii explorează conceptul de cromatografie;
  • să facă bombe de baie: este o activitate interesantă prin care copiii vor învăța despre reacțiile chimice;
  • să realizeze forme de plastic biodegradabil: vor produce plastic ecologic din ingrediente de uz plastic; din acesta vor realiza inimioare pictate pentru a le oferi mamei de 8 martie.

Știința evoluează mai repede ca niciodată, iar șansa de a-i deprinde cât mai timpuriu mecanismele este o investiție în viitoarea carieră.

Mai mult, studiul științei formează un mod de gândire. O minte modelată de științe are un plus competitiv în meserii din domenii cu profil investigativ, chiar dacă acestea nu au legătură directă cu știința, precum finanțele și dreptul.

Pentru mai multe informații, sunați la nr. de telefon 0751188752 sau trimiteți un mail la adresa office@learngate.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Peste 200 de copii, părinți și profesori, victime ale bullying-ului și violenței în școli, au avut curajul să vorbească despre experiențele trăite / Școala Încrederii face apel la români pentru a contribui la siguranța copiilor în școli (P)

Ministerul Educației a semnalat pentru anul școlar anterior 10.000 de acte de violență, însă organizația Salvați Copiii spune că 1 din 2 elevi este amenințat, umilit sau agresat fizic. Această…
Vezi articolul

Știința distractivă și interactivă pentru copii la atelierele de vară – duminică 11 iunie și sâmbătă 17 iunie! Prima serie cuprinde cursuri și workshopuri de fizică, chimie, biologie și un curs de negociere pentru copii (P)

Ai copii și vrei să experimenteze știința distractivă și interactivă prin workshopuri unice? LearnGate, un start-up în domeniul educației, lansează duminică 11 iunie și sâmbătă 17 iunie, cursurile și atelierele…
Vezi articolul