Expoziție de pictură și creații vestimentare care celebrează personalitatea Reginei Maria, la Palatul Mogoșoaia

176 de vizualizări
Foto: inimareginei.culturailfov.ro
O expoziţie de pictură şi creaţii vestimentare care celebrează personalitatea Reginei Maria a României va fi vernisată vineri, în chiar ziua de naştere a suveranei, la Palatul Mogoşoaia, informează Agerpres. Dat fiind contextul epidemiologic delicat din ţară, expoziţia “Inima Reginei”, iniţiată de Consiliul Judeţean Ilfov, este lansată în format online şi va rămâne deschisă până în data de 29 ianuarie 2022.

Expoziţia va reuni lucrările pictorului Bogdan Mihai Radu şi creaţiile vestimentare semnate de Mimi Chipăilă, artist vizual, potrivit unui comunicat.

Printr-o serie de picturi noi, unele de mari dimensiuni, Bogdan Mihai Radu aduce în atenţie ipostaze ale vieţii Reginei Maria în locurile ei preferate, inclusiv la Palatele Mogoşoaia şi Ştirbei, aflate în judeţul Ilfov, în timp ce Mimi Chipăilă recreează eleganţa Reginei Maria printr-o serie de rochii, din care nu lipsesc motivele tradiţionale sau perlele, inspirate din design-ul contemporan Majestăţii Sale.

Expoziţia va beneficia şi de un midissage, unde accesul publicului larg în cadrul Palatului se va face în conformitate cu noile reglementări sanitare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

VIDEO Reformă școlară radicală în Franța, care adoptă o lege împotriva separatismului islamic. Școala la domiciliu – limitată strict la cazurile medicale. Macron: „Există un islamism radical care conduce la negarea Republicii” prin ”deşcolarizarea copiilor”, ”îndoctrinarea, negarea principiilor noastre, egalitatea bărbat/femeie”

Legea împotriva separatismului islamic, pentru întărirea secularismului și revenirea la legile și valorile Republicii, cel mai radical proiect de pe teritoriul Franței din 1882 încoace, a fost anunțată vineri de…
Vezi articolul