Facebook extinde controlul părinților asupra aplicației Messenger Kids

2.422 de vizualizări
FOTO: Facebook
Părinţii pot avea un control mai mare asupra modului în care copiii lor folosesc Messenger Kids de la Facebook, după ce reţeaua de socializare a lansat o serie de modificări ale aplicaţiei, notează blogul din România al producătorului de soluţii de securitate, Eset, citată de G4Media.ro.

„Noua opţiune face parte din procesul de extindere a controlului parental în aplicaţia Messenger Kids pentru copiii sub 13 ani. Facebook lansează o serie de modificări pentru Messenger Kids, prin care oferă părinţilor un control mai mare asupra modului în care copiii lor folosesc aplicaţia de mesagerie.

Puteţi analiza cu cine interacţionează copiii dumneavoastră şi puteţi consulta istoricul chat-ului lor (…) În plus, veţi avea acces la cele mai recente videoclipuri şi fotografii pe care copiii dumneavoastră le-au trimis sau le-au primit şi puteţi elimina conţinutul, dacă este necesar. Reînnoirea aplicaţiei vă oferă, de asemenea, opţiunea de a vedea o listă de dispozitive la care copiii dumneavoastră sunt conectaţi şi de a deconecta conturile de la distanţă.

Puteţi solicita, de asemenea, o copie a datelor Messenger Kids ale copilului dumneavoastră, la fel cum puteţi face cu propriile informaţii partajate cu Facebook”, menţionează sursa citată.

Citiţi articolul integral pe G4Media.ro

Orientat către copii mai mici de 13 ani, Messenger Kids este proiectat să fie o alternativă de mediu controlat la aplicația principală Messenger a rețelei sociale. Aplicația prietenoasă pentru copii a fost lansată pentru dispozitivele iOS din Statele Unite în decembrie 2017; alte țări și versiunea Android au urmat câteva luni mai târziu.

Aplicația oferă copiilor un mod de a păstra legătura cu rudele și prietenii, în timp ce le oferă părinților o anumită măsură de supraveghere, permițându-le inclusiv să aprobe în prealabil lista cu persoanele cu care interacționează copiii lor.

Facebook a fost analizat în detaliu anul trecut, după ce o eroare de proiectare a aplicației a subminat aceste controale parentale, permițând unora dintre utilizatorii aplicației să discute cu persoane necunoscute.

FOTO: Facebook.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Decanul Facultății de Litere din București, apel la vot către studenți: Suntem în fața unei opțiuni dramatice: ori-ori. România va rămâne un stat ce recunoaște valorile UE sau nu există decât o singură altă direcţie: Rusia

„Încetaţi să vă omorâţi speranţele cetăţeneşti, dispreţuind votul. (…) Daţi-vă o şansă. Ieşiţi la vot!”, este îndemnul decanului Facultății de Litere, Emil Ionescu, de la Universitatea din București. Profesorul a…
Vezi articolul

Conducerea CNATDCU a respins propunerile Ministerului Educației de modificare a metodologiei de soluționare a sesizărilor de plagiat. Mircea Dumitru: Verificarea integrală a unei teze de doctorat la fiecare sesizare nouă care apare nu poate fi pusă în practică. Cîmpeanu ne-a invitat să venim cu propunerile noastre

Consiliul General al CNATDCU a respins astăzi, cu 15 voturi din 18 membri prezenți, propunerile de modificare a metodologiei de soluționare a sesizărilor de plagiat și a regulamentului de funcționare…
Vezi articolul