Federația sindicală “Spiru Haret” și-a făcut propriul site de știri “pentru a fi mai aproape de membri”

1.818 vizualizări
Scoalaromaneasca.ro la lansare / Sursa: Captura Scoalaromaneasca.ro
Federația Sindicatelor din Educație “Spiru Haret” a anunțat, marți, că a lansat propriul site de informare, www.scoalaromaneasca.ro, unde va publica “informații oficiale și verificate” și “articole de specialitate, scrise de profesioniști”.

Comunicatul ce anunță noul site îl citează pe președintele FSE Spiru Haret, Marius Nistor, explicând motivele lansării publicației: 

  • “Această criză mondială ne-a afectat pe toți. În același timp, pe noi ne-a obligat să venim cu noi soluții pentru a fi mai aproape de membrii noștri de sindicat”.

El spune că publicația va prelua articole de pe site-uri de știri din domeniul educațional și articole proprii.

În ziua lansării, principalele articole se refereau la decizii ale Ministerului Educației și ale guvernului, referitoare la mobilitate, costul standard per elev și structura noului an școlar.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Suedia, țara cu peste 1.500 de morți din cauza COVID-19, nu a închis școlile și grădinițele. Educatoare româncă în Stockholm: Au calculat că 25% din personalul din spitale ar fi blocat, dacă ar trebui să stea acasă cu copiii care nu mai pot veni la școală sau la grădiniță

Suedia este țara europeană care încă nu a închis școlile și grădinițele. Au o rată foarte mare de decese și îmbolnăviri de COVID-19 – la ora publicării acestui articol erau…
Vezi articolul