Fișe de lucru dinamice pentru profesorii de fizică, puse la dispoziție gratuit de Centrul de Evaluare și Analize Educaționale

2.508 vizualizări
Foto: Facebook Centrul de Evaluare si Analize Educationale
Fișe de lucru gratuite și dinamice, ce îi ajută pe profesorii de fizică să predea într-un stil atractiv, prin metoda investigației, pot fi descărcate pe platforma fizicaaltfel.ro, potrivit unui anunț al Centrului de Evaluare și Analize Educaționale (CEAE). Materialele sunt pentru clasele a VI-a, a VII-a și a VIII-a și vor fi încărcate noi resurse digitale, după cum se arată în anunț.

În câteva zile, fișele create de Centrul de Evaluare si Analize Educationale, au fost accesate de peste 1.200 de ori, aproape 800 de accesări fiind făcute de profesori, iar restul de către elevi și chiar părinți, conform CEAE. Cu ajutorul fișelor dinamice, profesorii vor putea să le stârnească interesul copiilor față de fizică și în online.

Potrivit fizicaaltfel.ro, pentru a descărca fișele de lucru dinamice, dați click pe butonul „Descărcați” din dreptul fiecărei fișe. Veți fi redirectionat către o nouă pagină în care puteți vedea conținutul fișei.

Captură foto: fizicaaltfel.ro
  • Puteți descărca fișa pe dispozitivul pe care lucrati – dați click pe pictograma ↓ (din partea dreaptă sus a ecranului)
  • Puteți descărca fișa în Google Drive – dacă sunteți conectat la contul de Google sau dacă aveți un cont activ Google la care vă puteți conecta

Autorii fișelor sunt profesorii de fizică Laurențiu Badea și Mihai Fârtat, profesori din județul Vâlcea. Pentru realizarea unora dintre fișele de lucru dinamice s-a plecat de la fișele de lucru realizate în cadrul programului ”Fizica Altfel”.

Conform Centrului de Evaluare și Analize Educaționale, este nevoie de aceste fișe „mai ales în această perioadă, când, din cauza valului 4 al pandemiei, multe școli își desfășoară activitatea în online”.

Lista publicată ieri de Ministerul Educației cuprinde peste 300 de școli, licee și grădinițe care au suspendat din data de 12 octombrie predarea în format fizic integral și elevii au trecut în online.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Triaj epidemiologic – ce înseamnă, cine îl face și ce boli au descoperit medicii anul trecut, după vacanța de iarnă

Triajul epidemiologic în școli și grădinițe este, teoretic, un consult sumar al copilului pentru supravegherea stării de sănătate în colectivități. Acesta se practică după fiecare vacanță școlară în creșe, grădinițe,…
Vezi articolul