Fostul ministru PSD al Sănătății, Florian Bodog, a câștigat în primă instanță procesul pentru a-și păstra diploma de doctor după scandalul de plagiat. Decizia nu e definitivă

342 de vizualizări
Foto: gov.ro
Curtea de Apel Oradea i-a dat marți câștig de cauză fostului ministru PSD al Sănătății, Florian Bodog, în procesul în care acesta a contestat deciziile prin care pierdea titlul de doctor, potrivit minutei de ședință, scrie G4Media.ro. Decizia nu e definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Bodog a rămas în 2019 fără titlul de doctor în Management după ce Consiliul Național pentru Atestarea Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a dat verdictul că acesta și-a plagiat teza de doctorat, transmite Edupedu. Plagiatul a fost semnalat public de PressOne.ro.

Lucrarea fostului ministru al Sănătății a fost plagiată aproape integral, potrivit deciziei CNATDCU.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Inspectoratul Școlar Cluj anunță un proiect prin care palmele a 100 de elevi vor fi „scanate” cu un dispozitiv ca să le fie determinat profilul de orientare în carieră / Marinela Marc, inspector șef: „Se scanează posibilitățile native ale tinerilor. Clubul Lions a venit spre noi cu acest dispozitiv și Universitatea Babeș Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științele Educației”

Peste 100 de elevi clujeni de clasa a XI-a vor fi incluși într-un proiect-pilot care prevede scanarea mâinilor, cu un dispozitiv „pentru identificarea abilităților native privind cariera lor viitoare”, au…
Vezi articolul