FOTO Cum se pregătesc miliarde de oameni din întreaga lume pentru al doilea Crăciun sub semnul pandemiei

112 vizualizări
Foto: Pixabay.com
Miliarde de oameni din întreaga lume se pregătesc vineri de Crăciun, umbrit de explozia variantei Omicron a coronavirusului, care antrenează numeroase restricții într-un moment în care familiile doresc să se reunească, notează AFP, citată de Agerpres.

Pentru al doilea an consecutiv, explozia infectărilor cu coronavirus reprezintă un duş rece asupra planurilor de sărbătoare, de la Sidney la Sevilia.

Foto: whatson.cityofsydney.nsw.gov.au

La Betleem, leagănul creştinismului, hotelierii care se aşteptau la un aflux de turişti nu-şi ascund dezamăgirea. După o carantină care s-a întins practic pe parcursul întregului an 2020, Israelul şi-a închis din nou frontierele.

FOTO și citește mai mult pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

VIDEO Avantaje pentru profesorii și elevii vaccinați, anunțate de ministrul Educației: Beneficiind de o protecție sanitară crescută, vom vedea ce avantaje au în definirea scenariilor de funcționare a școlilor

Profesorii și elevii vaccinați, „beneficiind de o protecție sanitară crescută, vom vedea ce avantaje au în definirea acestor scenarii” de funcționare a școlilor care vor fi stabilite vineri, a declarat…
Vezi articolul