Funeriu, replică pentru Ponta: Instanța a decis că ești plagiator / Ciucă să fie verificat de CNATDCU

445 de vizualizări
Foto: Facebook.com / Daniel Funeriu
Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației în Guvernul Boc, i-a dat o replică fostului premier Victor Ponta, care îl acuzase de ipocrizie pentru că nu ar fi reacționat la acuzațiile de plagiat aduse de ziarista Emilia Șercan premierului Nicolae Ciucă.

”Lipit, ca musca de perete, cu „pliciul” plagiatului, Ponta se lipeşte de scandalul Ciucă, făcând pe ramolitul: Victoraş, instanta a decis că eşti hoț intelectual (plagiator). Ciucă să fie verificat, în 10 zile, de, şi doar de, CNATDCU. După verdict, ori, ori”, a scris Funeriu pe Twitter.

Ponta spusese mai devreme într-o postare pe Facebook că premierul Ciucă ar trebui să ignore acuzația și să se concentreze pe activitatea de la guvern.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

4 comentarii
  1. Iar s-a trezit – de la distanta – groparul sistemului educational romanesc, “Funerarul”, sa deschida pliscul. In loc sa recalculeze viteza pumnului idolului sau securistic, nea Traian “Petrov” Basescu.

  2. Pot fi de acord că dottore s-a făcut de râs cu doctoratul lui de carton, dar să scoată asta în evidență un nene căruia îi sufla o tanti ce să spună la conferințele de presă este ușor rizibil.

    1. Poate mai citesti si te documentezi inainte de ai spune individ dlui.Funeriu si ai vedea ce are in spate ca studii si realizari.

  3. Infatuat, incompetent, ignorant, dar cu tupeu nejustificat, cam așa-i ponta. Și îmi vin în memorie doar fastuoasele acte naționale, desfășurate pe stadion, închinate politrucului tupeist și plagiator; mușamalizarea afacerii sexuale din Târgu Jiu; pavoazarea fiecărui stâlp din Târgu Jiu cu mecla impostorului sprijinit de către primarele agramat de atunci al orașului, ori promovarea unor alți limitați, în funcțiile publice importante, pe aceleași criterii clientelare. Un nimic ce nu poate rămâne în istorie cu realizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Florian Bichir, conferențiar de la Universitatea de Apărare, a postat pe Facebook un selfie în care apare imaginea lui Ion Antonescu. Institutul ”Elie Wiesel”: ”Postarea reprezintă o provocare la adresa instituțiilor statului”

Un cadru didactic de la universitatea care pregătește viitorii șefi ai Armatei a ales să-și exprime, pe Facebook, solidaritatea cu cei care stau acasă în perioada Stării de Urgență postând…
Vezi articolul

Scrisoare deschisă adresată ministrului Educației de un grup de profesori din Dolj implicați în Olimpiada de franceză: „Organizarea și desfășurarea probelor olimpiadei au fost impecabile” / Internatul nu este „o ruină, așa cum s-a sugerat în mod tendențios (…) Nu este lux, dar sunt condiții decente”

Mai mulți profesori de limba franceză din Dolj au transmis o scrisoare deschisă în care își exprimă „dezamăgirea profundă provocată de caracterul unidirecționat al imaginii finale a Olimpiadei Naționale de…
Vezi articolul