Funeriu, replică pentru Ponta: Instanța a decis că ești plagiator / Ciucă să fie verificat de CNATDCU

449 de vizualizări
Foto: Facebook.com / Daniel Funeriu
Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației în Guvernul Boc, i-a dat o replică fostului premier Victor Ponta, care îl acuzase de ipocrizie pentru că nu ar fi reacționat la acuzațiile de plagiat aduse de ziarista Emilia Șercan premierului Nicolae Ciucă.

”Lipit, ca musca de perete, cu „pliciul” plagiatului, Ponta se lipeşte de scandalul Ciucă, făcând pe ramolitul: Victoraş, instanta a decis că eşti hoț intelectual (plagiator). Ciucă să fie verificat, în 10 zile, de, şi doar de, CNATDCU. După verdict, ori, ori”, a scris Funeriu pe Twitter.

Ponta spusese mai devreme într-o postare pe Facebook că premierul Ciucă ar trebui să ignore acuzația și să se concentreze pe activitatea de la guvern.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

4 comments
  1. Iar s-a trezit – de la distanta – groparul sistemului educational romanesc, “Funerarul”, sa deschida pliscul. In loc sa recalculeze viteza pumnului idolului sau securistic, nea Traian “Petrov” Basescu.

  2. Pot fi de acord că dottore s-a făcut de râs cu doctoratul lui de carton, dar să scoată asta în evidență un nene căruia îi sufla o tanti ce să spună la conferințele de presă este ușor rizibil.

    1. Poate mai citesti si te documentezi inainte de ai spune individ dlui.Funeriu si ai vedea ce are in spate ca studii si realizari.

  3. Infatuat, incompetent, ignorant, dar cu tupeu nejustificat, cam așa-i ponta. Și îmi vin în memorie doar fastuoasele acte naționale, desfășurate pe stadion, închinate politrucului tupeist și plagiator; mușamalizarea afacerii sexuale din Târgu Jiu; pavoazarea fiecărui stâlp din Târgu Jiu cu mecla impostorului sprijinit de către primarele agramat de atunci al orașului, ori promovarea unor alți limitați, în funcțiile publice importante, pe aceleași criterii clientelare. Un nimic ce nu poate rămâne în istorie cu realizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Florin Roman: ”Am demisionat din funcţia de ministru urmare a acuzaţiilor politice de plagiat, a unui întreg şir de minciuni şi mizerii / La mai bine de 10 luni, universitatea îmi comunică oficial că nu există probe privind un eventual plagiat”

Deputatul PNL Florin Roman a precizat că, după 10 luni de la acuzaţiile de plagiat care i-au fost aduse şi care l-au făcut să demisioneze din funcţia de ministru al…
Vezi articolul

LISTA Grădinițe cu program de vară deschise în București și Ilfov / Doar 2 sectoare au publicat numele grădinițelor și numărul de locuri disponibile, deși azi e ultima zi în mai merg copiii la grădinițe de stat / Proceduri de înscriere și documente necesare

Grădinițele cu program de vară din București sunt deschise începând cu luna iulie, iar înscrieri se fac în funcție de sector, până în data de 24 iunie. Edupedu.ro a consultat…
Vezi articolul