Funeriu, replică pentru Ponta: Instanța a decis că ești plagiator / Ciucă să fie verificat de CNATDCU

nicio vizualizare
Foto: Facebook.com / Daniel Funeriu
Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației în Guvernul Boc, i-a dat o replică fostului premier Victor Ponta, care îl acuzase de ipocrizie pentru că nu ar fi reacționat la acuzațiile de plagiat aduse de ziarista Emilia Șercan premierului Nicolae Ciucă.

”Lipit, ca musca de perete, cu „pliciul” plagiatului, Ponta se lipeşte de scandalul Ciucă, făcând pe ramolitul: Victoraş, instanta a decis că eşti hoț intelectual (plagiator). Ciucă să fie verificat, în 10 zile, de, şi doar de, CNATDCU. După verdict, ori, ori”, a scris Funeriu pe Twitter.

Ponta spusese mai devreme într-o postare pe Facebook că premierul Ciucă ar trebui să ignore acuzația și să se concentreze pe activitatea de la guvern.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

4 comments
  1. Iar s-a trezit – de la distanta – groparul sistemului educational romanesc, “Funerarul”, sa deschida pliscul. In loc sa recalculeze viteza pumnului idolului sau securistic, nea Traian “Petrov” Basescu.

  2. Pot fi de acord că dottore s-a făcut de râs cu doctoratul lui de carton, dar să scoată asta în evidență un nene căruia îi sufla o tanti ce să spună la conferințele de presă este ușor rizibil.

    1. Poate mai citesti si te documentezi inainte de ai spune individ dlui.Funeriu si ai vedea ce are in spate ca studii si realizari.

  3. Infatuat, incompetent, ignorant, dar cu tupeu nejustificat, cam așa-i ponta. Și îmi vin în memorie doar fastuoasele acte naționale, desfășurate pe stadion, închinate politrucului tupeist și plagiator; mușamalizarea afacerii sexuale din Târgu Jiu; pavoazarea fiecărui stâlp din Târgu Jiu cu mecla impostorului sprijinit de către primarele agramat de atunci al orașului, ori promovarea unor alți limitați, în funcțiile publice importante, pe aceleași criterii clientelare. Un nimic ce nu poate rămâne în istorie cu realizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Protestul #foaiagoală. Maria, elevă clasa a VIII-a: Lumea se plânge că tinerii nu merg la vot, dar ei de unde să știe cu cine să voteze dacă ei au învățat la istorie despre Decebal, nu despre ce s-a întâmplat în ultimii ani?

O elevă care spune că este în clasa a VIII-a și care a dat săptămâna trecută simularea examenului de Evaluare Națională 2019 ne-a trimis un mesaj în care explică susținerea…
Vezi articolul