Ghiduri de acces și utilizare a platformelor de popularizare a rezultatelor cercetării, publicate de SNSPA: Google Scholar, Web of science, ResearchGate, ORCID și BrainMap

680 de vizualizări
Foto: SNSPA
Cinci ghiduri privind accesul și utilizarea platformelor de popularizare a rezultatelor cercetării au fost publicate, recent, de Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA), după cum a anunțat aceasta. Este vorba despre ghiduri pentru platformele Google Scholar, Publons (Web of science), ResearchGate, ORCID și BrainMap.

Potrivit SNSPA, ghidurile sunt “rezultatul eforturilor de îmbunătățire a infrastructurii de cercetare interdisciplinară” depuse în cadrul unui proiect pe această temă.

Cele cinci ghiduri:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Trei cercetători cer Ministerului să explice de ce Laserul de la Măgurele nu a fost inclus în proiectul de consorțiu lansat de partenerii europeni și acuză că bugetul competiției din cercetare este “de toată jena” și că “evaluările în curs sunt viciate”

“Observăm că se agită lumea pentru că: (i) Laserul de la Măgurele nu a fost inclus în consorțiul european (ERIC); (ii) Recent-lansata competiție PCE are un buget total de toată…
Vezi articolul