GRAFIC Incidența de infectări cu coronavirus în București a ajuns la 3,25, în creștere continuă în ultimele patru zile. Alba a depășit Capitala, ajungând la 3,26

3.943 de vizualizări
Alba a ajuns pe primul loc pe țară, depășind Bucureștiul la incidența de infectări cu coronavirus, potrivit ultimului buletin de presă transmis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. Astfel, Alba are astăzi un indice de 3,26, în timp ce Capitala are 3,25.

În București, incidența a depășit pragul de 3 pentru prima dată duminică și este în creștere continuă de atunci. Astăzi s-au raportat 650 de cazuri nou confirmate în Capitală, în timp ce în Alba sunt doar 170.

Elevii din București învață de marți în scenariul roșu, 604 unități de învățământ din Capitală au trecut astfel în învățământul online, potrivit datelor comunicate de Ministerul Educației.

Citește și:
Regulile de predare online: Profesorii pot pune note și face evaluări fără să ceară acordul părinților, pun absențe elevilor care nu intră la cursuri / Inspectoratul: Profesorii nu sunt plătiți pentru orele online pe care nu le fac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like