Guvernul va adopta mâine proiecte de lege pentru obligarea personalului din sănătate, asistență socială, MAI și educație să se testeze pe banii lor, dacă nu se vaccinează – surse G4Media.ro

3.694 de vizualizări
Ședință de guvern / Foto: gov.ro
Guvernul va adopta mâine proiecte de lege pentru obligarea personalului din sănătate, asistență socială, MAI și Educație să se testeze pe banii lor, dacă nu se vaccinează, potrivit unor surse G4Media.ro. Agenda ședinței este încărcată, pentru că săptămâna viitoare va fi votată moțiunea de cenzură și, în cazul căderii guvernului, acesta nu va mai putea să adopte acte importante.

Printre proiectele de pe agenda ședinței de vineri se află și ordonanța pentru prelungirea şomajului tehnic (discutată în primă lectură. Pe listă este și ordonanța pentru a da bani părinţilor care stau acasă cu copiii în cazul școlii online (discutată în primă lectură).

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

3 comentarii
 1. Există vaccin și pentru copiii cu vârste de la 12 ani în sus!
  Să îi exmatriculam dacă nu vor să se vaccineze? Atâta timp cât există un vaccin și pentru ei, ei de ce nu sunt sancționați?
  Domnule Cîțu, nu suntem proștii tăi! Ori sunt sancționați toți, ori citește și tu Constituția!
  Deci, atâta timp cât există vaccin pentru ambele părți (în special pentru elevii de la liceu), înseamnă că profesorilor care nu se vaccinează li se desface contractul de muncă (așa cum ați mai spus), iar elevii care nu vor să se vaccineze vor fi exmatriculați!
  Deci, victime colaterale!
  Cine va mai preda? Cei care au luat 2 și 3 la examene? Sigur!
  Hai că ești dus….

  1. Corect, eu sunt de acord, dar cum exista dreptul neingradit la munca, exista si dreptul la educatie. Daca primul e incalcat, sa fie si al doilea. Nu eu sa ma vaccinez si elevii nu. Ca n am ajuns mai prosti ca elevii.

 2. Da.Vor sa alegem:mori sau te vaccinezi.Doar ca nu e nicio afacere sa te vaccinezi anual la ce efecte adverse are vaccinul.Plus ca nu mai este Astra Zeneca.Nu poți sa te vaccinezi cu toate și apoi sa speri sa scapi cu bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Lipsa educaţiei menţine copiii ‘captivi’ în sărăcie şi ciclul intergeneraţional al excluziunii sociale – Salvaţi Copiii. ONG-ul cere autorităţilor să redeschidă şcolile în ianuarie 2021

Salvaţi Copiii România lansează o campanie manifest cu o expoziţie de fotografie la Muzeul Naţional de Artă despre copiii vulnerabili care au abandonat şcoala, pentru a determina autorităţile să redeschidă…
Vezi articolul