Inspectorat: Alte 15 unități de învățământ din Capitală trec în scenariul roșu

2.604 vizualizări
Foto: © Iuliia Mikhalitskaia | Dreamstime.com

Alte 15 unităţi de învăţământ din Bucureşti îşi vor desfăşura cursurile în scenariul roşu, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Roxana Cercel, pentru Agerpres.

“Astăzi au fost înaintate de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti alte 18 dosare, dintre care 15 pentru trecere în scenariul roşu şi 3 pentru revenire la scenariul galben”, a precizat Roxana Cercel.

În total 40 de unităţi de învăţământ din Capitală sunt în scenariul roşu, a spus ea.

Foto: © Iuliia Mikhalitskaia | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

LISTA Cum începe școala în București – Elevii din 24 de școli și grădinițe debutează 100% online, în scenariul roșu. 595 de școli sunt în scenariul galben, adică vor face cursuri în sistem hibrid

Cursurile vor începe online în 24 de unități de învățământ din București, potrivit hotărârii Comitetului Pentru Situații de Urgență. Printre acestea se numără 15 școli gimnaziale, 3 grădinițe, 2 colegii,…
Vezi articolul