Iohannis: ”Fac un apel către românii din diaspora. Dragii mei, nu veniți acasă de sărbători anul acesta. Urmează săptămâni critice pentru sistemul de sănătate”

2.173 de vizualizări
Klaus Iohannis / Foto: Presidency.ro
Președintele Klaus Iohannis a făcut vineri un apel la românii din străinătate, cărora le-a cerut să nu vină acasă în România de Paști, potrivit G4Media.ro. El a spus că venirea acasă poate pune în pericol viața tuturor. Iohannis a anunțat că vin cele mai grele săptămâni, pe care le-a numit ”critice pentru sistemul de sănătate”.

Cele mai importante declarații ale lui Klaus Iohannis:

“Am intrat de câteva zile în cea mai grea etapă. E o etapă pe care am reușit să o întârziem cât mai mult posibil.

Urmează săptămâni dificile, critice pentru sistemul de sănătate. Avem deja 116 morți, răpuși de acest virus. Nu știm câte victime va mai face epidemia.

Dacă nu respectăm cu strictețe măsurile impuse de autorități, pierderile vor fi tot mai multe”

Citeşte articolul integral pe G4Media.ro

Klaus Iohannis / Foto: Presidency.ro


1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Valeriu Gheorghiță: Luăm în calcul decizia de a permite administrarea dozei a III-a pentru toată populația, din octombrie. Tulpina Delta se transmite la fel de repede precum pojarul sau vărsatul de vânt

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorgiță, a declarat, după creșterea bruscă a numărului de cazuri noi, că în acest moment “nu se întrevede o posibilitate de stagnare a creșterii numărului de cazuri”, potrivit…
Vezi articolul