Iohannis: ”Fac un apel către românii din diaspora. Dragii mei, nu veniți acasă de sărbători anul acesta. Urmează săptămâni critice pentru sistemul de sănătate”

2.182 de vizualizări
Klaus Iohannis / Foto: Presidency.ro
Președintele Klaus Iohannis a făcut vineri un apel la românii din străinătate, cărora le-a cerut să nu vină acasă în România de Paști, potrivit G4Media.ro. El a spus că venirea acasă poate pune în pericol viața tuturor. Iohannis a anunțat că vin cele mai grele săptămâni, pe care le-a numit ”critice pentru sistemul de sănătate”.

Cele mai importante declarații ale lui Klaus Iohannis:

“Am intrat de câteva zile în cea mai grea etapă. E o etapă pe care am reușit să o întârziem cât mai mult posibil.

Urmează săptămâni dificile, critice pentru sistemul de sănătate. Avem deja 116 morți, răpuși de acest virus. Nu știm câte victime va mai face epidemia.

Dacă nu respectăm cu strictețe măsurile impuse de autorități, pierderile vor fi tot mai multe”

Citeşte articolul integral pe G4Media.ro

Klaus Iohannis / Foto: Presidency.ro


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Modificarea procedurii de testare a elevilor din instrucțiunea Ministerului Sănătății, ca să cuprindă modul de raportare a rezultatului, precum și responsabilitatea asamblării kiturilor, cerute de Consiliul Național al Elevilor. Aceștia solicită remedierea de urgență a lipsei testelor de salivă din școli

Remedierea de urgență a lipsei testelor din școli, după doar o săptămână în care aceste kituri de testare au fost asigurate, este solicitarea Consiliului Național al Elevilor pentru autoritățile din…
Vezi articolul