La mulți ani! Edupedu.ro vă urează un 2021 sănătos și educat

287 de vizualizări
Foto: © Noipornpan | Dreamstime.com
După un an fără precedent, cu eforturi supranaturale făcute de profesorii și elevii din lume în perioada pandemiei, educația trebuie să continue în 2021. Și va continua, pentru un viitor mai bun, mai deștept și mai sănătos. La mulți ani!

Să fiți cu toții sănătoși, să aveți inspirație, răbdare și să fiți implicați! La mulți ani!

Foto: © Noipornpan | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


1 comentariu
  1. Sănătate și educatie
    sau
    Educație sanatoasa?
    2021 sa fie un an în care sa ne dam seama ce avem nevoie și sa facem diferența fata de ce ni se spune ca avem nevoie!
    Sa fie 2021 anul în care sa gândim critic și autocritic! Banii sunt importanți, economia este importanta, dar sa nu uitam ca NOI ÎMPREUNĂ suntem ținta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Principalele direcții europene stabilite și pentru educație în următorul deceniu – digitalizarea, mediul, redresarea post-pandemie și promovarea valorilor comune – pilonii măsurilor legislative dorite de instituțiile UE în 2022

Digitalizarea, agenda de mediu și valorile europene, principalele domenii pe care autoritățile comunitare le au în vedere inclusiv pentru dezvoltarea educației în acest deceniu, sunt prioritățile legislative ale Uniunii Europene…
Vezi articolul