Licitația pentru achiziționarea de echipamente și materiale sportive pentru cabinete școlare, săli de sport și săli de clasă din județul Sibiu a fost anulată

259 de vizualizări
Foto: © Phuttharak Chindarot | Dreamstime.com
Licitația pentru achiziționarea de echipamente și materiale sportive pentru cabinete școlare/săli de sport și săli de clasă din județul Sibiu a fost anulată, pentru că nu au existat candidați înscriși, conform notificării de pe platforma de licitații publice, potrivit turnulsfatului.ro.

Licitația face parte din proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din județul Sibiu” și a avut valoarea de peste 800.000 lei. 

Din proiect mai fac parte furnizarea de mobilier (5,6 milioane lei), furnizarea de echipamente IT (8,3 milioane lei) și furnizarea de utilaje atelier practică, electronică, instalații și estetică (aproape 700.000 lei). Valoarea totală a proiectului este de 21,4 milioane lei cu TVA, conform sursei citate.

Consiliul Județean Sibiu a lansat o altă licitație în cadrul aceluiași proiect, care prevede modernizare a infrastructurii educaționale, prin achiziționarea a sute de table interactive, laptopuri, camere pentru videoconferință, sisteme de sunete sau scannere etc. Valoare estimată a acestei achiziții este de 8.315.457 lei (fără TVA), pe 12 decembrie, potrivit turnulsfatului.ro.

Foto: © Phuttharak Chindarot | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like