Ligia Deca s-a înscris în PNL

2.159 de vizualizări
Foto: Costel Alexe
Ministrul Educației a anunțat pe Facebook că s-a înscris în Partidul Național Liberal. Aceasta a publicat mai multe fotografii de la o ședință de partid la filiala Sector 6, în care s-a înscris și i-a mulțumit șefiului filialei, Ciprian Ciucu. Potrivit surselor Edupedu.ro, aceasta vizează o candidatură la viitoarele alegeri parlamentare.

Deca a folosit argumentul „echipei” pentru intrarea formală în politică, după ce toate acțiunile sale din ultima perioadă au avut componentă politică majoră, inclusiv în perioada grevei generale a profesorilor. Chiar astăzi, înainte să-și anunță intrarea formală în partid, a semnat închiderea grevei generale a profesorilor, cu liderii de sindicate.

Ce mesaj are omul politic Ligia Deca, în prima adesare ca membru de partid:

„Sunt un om de echipă, deoarece consider că cele mai bune rezultate au la bază efort și obiective comune! Și pentru că acest principiu m-a ghidat de-a lungul anilor și m-a ajutat să iau cele mai bune decizii profesionale, aleg să fac parte din cele mai bune echipe.

Echipa Partidului Național Liberal este cea care a avut încrederea că pot aduce schimbările de care sistemul educațional din România are nevoie de multă vreme. Sunt onorată să devin oficial membră în Partidul Naţional Liberal, filiala PNL Sector 6.

Îi mulțumesc președintelui PNL Nicolae Ciucă, pentru sprijinul acordat, dar și primarului Ciprian Ciucu, care m-a asigurat de sprijinul său în ce privește activitatea mea în cadrul PNL Sector 6.

Aici, am găsit o echipă profesionistă, deschisă și motivată să se implice în proiecte concrete pentru comunitate. Sunt sigură că, împreună, vom pune umărul pentru a promova cele mai bune soluții pentru educație în plan local!”, a scris Deca pe Facebook.

Forto: Ligia Deca

Cu câteva ore în urmă, pe pagina de Facebook a PNL a fost marcată ca o victorie semnarea contractului colectiv de muncă din învățământ, de către „ministrul liberal al Educație, Ligia Deca”, iar beneficiile obținute sunt marcate cu sigla partidului.

Dimineață, Deca a fost la ședința de partid cu Nicolae Ciucă și a fpcut declarații despre Bacalaureat și examene cu sigla PNL în spate, de la sediul partidului.

Foto: captură PNL
Foto: PNL

Articol în curs de actualizare


5 comments
 1. Laudatio

  Frau Doktor, la indemnul Dulapului von Cotroceni, s-a inscris in peneeleee. Pai are toate calitatile necesare:
  – viziune = zero
  – minciuni = cum respira
  – tendinta de a da bine = vezi comentariile pe pagina Facebook
  – incompetenta = te trec fiorii, cel mai prost si habarnist ministru din toate timpurile
  – aroganta si tupeu = cat cuprinde
  – sluga pentru stapanire = 100%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Școala gimnazială nr. 11 din Buzău, prima școală verde din țară, finalizată încă din 2020 din fonduri europene și locale, vizitată azi de președintele Iohannis / Școala colectează deșeuri pe 8 fracții, apa pluvială pentru rețeaua publică și produce energie solară mai mult decât consumă

În contextul în care pe 5 iunie a fost Ziua Învățătorului și Ziua Mediului, șeful statului a vizitat prima școală circulară sau verde 100 % din România, la doi ani…
Vezi articolul

Până săptămâna viitoare, școlile se pot înscrie în competiția DigiEduHack, care are ca obiectiv identificarea de soluții inovatoare la provocările educației în era digitală

În perioada 9 – 10 noiembrie 2021 are loc DigiEduHack, competiție organizată de Comisia Europeană care are ca obiectiv identificarea unor soluții inovatoare la provocările din domeniul educației în era digitală. Înscrierea organizațiilor-gazdă…
Vezi articolul