Mai mulți angajați ai Universității București nu s-au putut programa la vaccinare. Mirabela Amarandei: A fost o dublare de date, cei de la STS au rezolvat situația

2.392 de vizualizări
CIVIS Open Lab
UniBuc / Foto: Universitatea din București
Mai mulți angajați ai Universității din București au întâmpinat probleme la programarea pentru vaccinare în cadrul platformei. Motivul a fost o dublare a datelor în cazul celor care și-au făcut cont în platformă înainte să fie introduși de către angajator. Sistemul a citit același CNP de la două conturi și nu a corelat, motiv pentru care opțiunea de programare nu apărea. Situația a fost rezolvată de cei de la STS, a explicat pentru Edupedu.ro Mirabela Amarandei, purtătorul de cuvânt al Universității București.

„Au fost situații în care colegii care își deschiseseră cont în platformă înainte ca universitatea să le introducă datele nu au putut să se programeze fiindcă în sistem apăreau ca fiind dublate CNP-urile. Am luat legătura cu cei de la STS care au rezolvat situația. În cazul în care mai apar probleme, colegii de la HR le vor rezolva pe fiecare în parte”, a declarat Amarandei.

În cazul Universității din București, au exprimat disponibilitate de vaccinate 62,28% din tot personalul angajat, atât didactic cât și non-didactic. În ceea ce privește cadrele didactice titulare, peste 78% vor să se vaccinze împotriva COVID-19, potrivit datelor universității. „În total vorbim de peste 2.200 de persoane ale căror date au fost încărcate în platformă”, a mai spus Mirabela Amarandei.

Sursă foto: Universitatea București


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Probleme cu acordarea burselor de merit, semnalate de profesori: O elevă care a avut media 9,35 anul trecut și 9,68 în primul semestru acum poate lua bursă de merit sau este pedepsită că a înregistrat un progres școlar, fără să știe că regulile se vor schimba „în timpul jocului”

O profesoară din București a semnalat pe Facebook mai multe nelămuriri privind acordarea burselor de merit pentru elevi, după ce ministerul Educației a schimbat regulile „în timpul jocului”. Spre exemplu,…
Vezi articolul

Cristian Litan, prorector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj, propus de PLUS pentru funcția de secretar de stat pentru cercetare în noul Minister al Cercetării, Inovării și Digitalizării

Cristian Litan, conferențiar universitar, cercetător și unul dintre prorectorii Universității Babeș-Bolyai din Cluj, este persoana propusă de PLUS pentru postul de secretar de stat pentru cercetare în noul Minister al…
Vezi articolul