Mii de bucureșteni cer redeschiderea parcului Universității Politehnica București închis la începutul pandemiei. Rectorul: Consiliul de Administrație nu este de acord din cauza furturilor și distrugerilor

2.144 de vizualizări
Universitatea Politehnica Bucuresti / Foto: Facebook Universitatea Politehnica din Bucuresti
Locuitorii cartierelor Politehnica, Militari, Cotroceni și Crângași sunt nemulțumiți de faptul că nu se mai pot recrea în parcul Politehnica, unul dintre cele mai mari din oraș cu cele circa 60 de hectare. Acesta a fost închis publicului la începutul pandemiei de Covid-19 și reprezintă singura zonă verde la care au acces pietonal zeci de mii de locuitori din zonă, scrie G4Media.ro.

Unii dintre nemulțumiți au facut o petiție online denumită „Politehnica parc public”, prin care cer redeschiderea parcului. Până acum, petiția a obținut 2.615 semnături.

Rectorul Universității Politehnica București, Mihnea Costoiu, a declarat pentru G4Media.ro că parcul va rămâne închis în continuare deoarece Consiliul de Administrație nu a fost de acord cu redeschiderea lui. Motivele din spatele deciziei ar fi că, până a fi închis, unii dintre cei care vizitau parcul Politehnica aveau obiceiul de a folosi toaletele din clădiri și nu în ultimul rând de a distruge și a fura din campus.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like