Ministrul cercetării și digitalizării, Ciprian Teleman, dezbatere pe Facebook despre restricționările arbitrare aplicate de Facebook: Ar trebui ca autoritățile publice din România să ia poziție în mod oficial?

216 vizualizări
Foto: gov.ro
Ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Ciprian Teleman, lansează pe Facebook o dezbatere pe tema poziției pe care autoritățile din România ar trebui să o adopte după ce mai mulți utilizatori de Facebook au reclamat restricționarea accesului la rețea, scrie G4Media.ro.

Ministrul Teleman a indicat într-o postare cazul G4Media.ro, pagina de Facebook a site-ului fiind restricționată pe data de 14 iunie în mod arbitrar.

G4Media a încercat la vremea respectivă să conteste decizia Facebook, însă nu a identificat niciun instrument, mijloc, metodă sau persoană de contact prin intermediul căruia să își susțină cauza și să își apere punctul de vedere.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like
începerea școlii, predare bilingvă

BREAKING Toate scenariile propuse de Ministerul Sănătății pentru începerea școlii: 4 variante de revenire la ore, cu posibilitatea ca școlile să adopte scenarii diferite pe cicluri de învățământ

Ministerul Sănătății propune 2 sub-scenarii hibride, un scenariu de revenire integrală la școală și altul de ore exclusiv online pentru deschiderea școlii din 14 septembrie 2020. Marea noutate de la…
Vezi articolul

Andronescu 2009-2019. Când a desființat Școlile de Arte și Meserii: “liceele tehnologice sunt mai bine pregătite”. Când a văzut rezultatele la BAC 2019: “îi trimitem să învețe o meserie, pentru că nu ne naștem egali”

Anul acesta “îi trimitem pe cei care poate au mai puține abilități teoretice spre a învăța o meserie”, susține ministrul Educației despre absolvenții clasei a VIII-a care acum susțin Admiterea…
Vezi articolul