Ministrul Cîmpeanu: Va exista șansa școlii cu prezență fizică mulțumită punții din aprilie / Noi atacuri la adresa lui Vlad Voiculescu – surse G4Media.ro și HotNews.ro

3.156 de vizualizări
Sorin Cîmpeanu / Foto: INQUAM Photos – Octav Ganea
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, le-a spus colegilor liberali, în ședința de luni a Biroului Executiv al partidului (BEX), că școlile nu se închid, ci este vorba doar de o vacanță, potrivit G4Media.ro. La rândul său, Hotnews.ro notează că ministrul s-a plâns de lipsa de colaborare cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Potrivit surselor G4Media.ro, Cîmpeanu a menționat în ședința menționată anunțurile și comentariile făcute azi: “vom avea șansa unor zile de școală cu prezență fizică, tocmai pentru că se face această punte. Pentru grădinițe, ele vor putea să organizeze activități educaționale, pe perioada vacanței, cu avizul DSP, posibilitate creată prin ordinul ministrului Educației.”

Site-ul citat scrie că miniștrii PNL s-au plâns, în aceeași ședință, că sunt sabotați de cei de la USR Plus. Iar Hotnews.ro scrie, tot pe surse, că ministrul Cîmpeanu “a reluat atacurile la adresa ministrului sănătății Vlad Voiculescu. Cîmpeanu s-a plâns că nu poate lucra cu acesta, că nu există o colaborare între cele două ministere”.


2 comments
  1. Hopa topa. Ba acasa, ba la scoala. Ba online, ba vacanta!
    De ce, daca clasele 8 si 12 pot sa faca online, celelalte clase au luat vacanta fortata! Cel putin de la clasele de gimnaziu si liceu puteau toate sa faca la fel de bine scoala online in respectiva perioada, fara abrambureala!
    Orele remediale sunt o fantasma. Cati copii au cerut? Foarte putini! Atunci de ce nu s-a continuat online, macar atat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like