Ministrul Educației susține că șapte cadre didactice au murit în urma infectării cu COVID-19 în Olt și Mehedinți: ”Aceste decese au contribuit la decizia unor școli de a trece în online”

1.702 vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, afirmă că patru cadre didactice din judeţul Olt şi alte trei din Mehedinţi au decedat după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2, ministrul explicând că aceste decese au avut un impact asupra deciziilor unor şcoli care au cerut trecerea la învăţământul online, potrivit G4Media.ro, care citează News.ro.

„Vreau să vă spun că în judeţul Olt, spre exemplu, decesul regretabil a patru cadre didactice a accentuat foarte puternic starea de îngrijorare. Patru cadre didactice din judeţul Olt, în care avem 50 de şcoli care au cerut suspendarea activităţii. În Mehedinţi, de asemenea, din păcate am înregistrat decesul a trei colegi. Avem şi stare de carantină şi acestea sunt explicaţiile pentru numărul mare de şcoli din judeţul Mehedinţi care au solicitat trecerea în online”, a declarat Sorin Cîmpeanu, marţi seară, într-o intervenţie telefonică la TVR.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

Foto: © Sergii KateryniukDreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


4 comentarii
  1. Sunt nelămuriri de ce presa locala de Olt și Mehedinți nu prea zice nimic. Sunt atât de dezinformați sau nu au fost “lasati” sa scrie? Nu ne supărăm nici dacă reușiți sa dați din toate județele situația, cu nume și prenume, scoala, vârstă și DATA morții. E chiar asa secret? La decese mai funcționează protecția datelor? Altfel, ceea ce zice ministrul e doar propaganda. Voi invoca un RIP doar în aceste condiții.

  2. Aham, deci trebuie sa murim ca sa facem online. Nu e rau. Scimbati odata ministrul sa scapam si noi cu viata din valul asta. Vi l imaginati pe acest domn ( cu un pronuntat aspect de tovaras) – ministru nu la educatie, ci la ministerul muncii…peste un an, doi…parca l aud: “Am pus varsta de 76 de ani ca prag pentru acordarea pensiei pentru ca am crezut ca nimeni nu l va atinge. Vad ca tot mai multi dintre concetatenii nostri il ating, asa ca propun decuplarea acordarii pensiei de un prag de varsta…”

    1. De mult nu m-am distrat asa de bine.
      Radem noi, dar nu e de ras. Au mai murit profesori si in on-line, acesti insa se pot pune pe raboj tovarasului ministru.
      Cred că nu pricepe cum e cu covirusache. Nu cred ca ceea ce face nu face intentionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

VIDEO “Nu te poți aștepta să învețe cu drag la matematică, dacă tu povestești în prezența lui cât de nenorocit e respectivul profesor”. Zece moduri de a determina copilul să placă școala, chiar dacă e pandemie, recomandate părinților de învățătoarea Camelia Florea

Nu fiți descurajați, pentru că veți transmite asta și copilului vostru, spune în clipul cu cele “zece moduri de a determina copilul să-i placă școala, chiar dacă e pandemie”, învățătoarea…
Vezi articolul

Răspândirea Covid-19 cu versiunea Delta în rândul copiilor poate fi evitată prin vaccinarea familiilor și angajaților din școli și grădinițe – Studiu australian / Cel mai mare risc de infectare – în familie / Școlile trebuie să rămână deschise

Vaccinarea membrilor familiei este cheia pentru a preveni răspândirea Covid-19 în rândul copiilor, iar școlile ar trebui să stea cât mai mult deschise, pentru că cel mai mare risc de…
Vezi articolul