Mobilitățile din cadrul programelor Erasmus+, Corpul European de Solidaritate și Granturile Spațiului Economic European se suspendă până la 31 martie

305 vizualizări
Foto: Pexels.com
Printre măsurile adoptate de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă în data de 9 martie 2020 pentru prevenirea răspândirii coronavirusului se numără și “sistarea programelor de studii privind schimbul de experiență până la 31 martie”. În acest context, toate mobilitățile din cadrul programelor Erasmus+, ESC și SEE vor fi și ele suspendate, anunță Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP).

Întrucât o parte dintre cei înscriși în program au realizat deja cheltuieli în avans pentru deplasări, agenția precizează că aceste cheltuieli sunt eligibile pentru decontare. Pentru întocmirea documentelor necesare pentru raportul final, pot lua legătura cu expertul responsabil de proiect din cadrul Agenției, anunță instituția.

De asemenea, pentru siguranța celor implicați în proiecte, se recomandă, pe cât posibil, reprogramarea mobilităților, întâlnirilor, cu partenerii și furnizorii de servicii, informează Agenția.

Citește și:

OFICIAL Școlile și grădinițele de stat și private se închid începând de miercuri, 11 martie, și până pe 22 martie, din cauza coronavirusului. Orban: Grija noastră este de a-i feri pe copii de orice risc de contaminare. Am lăsat un timp de adaptare părinților

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Măsurile urgente pe Educație pe care PLUS și le propune ca obiective, dacă ajunge la guvernare: reabilitarea în primele 6 luni a școlilor fără aviz ISU, transport pentru elevi, calitatea predării

Partidul lui Cioloș își anunță prioritățile în educație, pe care spune că le va avea în vedere dacă ajunge la guvernare: siguranța elevilor, depolitizarea educației și creșeterea calității actului didactic.…
Vezi articolul
Transport gratuit pentru elevi

Senatorul USR Ștefan Pălărie, despre testarea antidrog în școli: Guvernanții încearcă să arunce în cârca părinților, profesorilor și elevilor o problemă gravă – traficul de droguri, pe care ei stau și îl urmăresc cu „atenție și îngrijorare”

După ce în această săptămână ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, prefectul Capitalei, Rareş Hopincă și ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila au vorbit despre testarea antidrog în școli, senatorul USR Ștefan Pălărie…
Vezi articolul