Noul ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, nu știe cât este salariul minim din România: „Nu are cum să fie 1.300”

5.134 de vizualizări
Dan Vîlceanu / Foto: gov.ro
Noul ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, nu știe cât este salariul minim din România, spunând, într-o conferință de presă, că salariul minim net este de circa 1.600 lei și cel brut este de 2.380 lei.

Rep.: Aveți idee cât este salariul minim în mână?

Dan Vîlceanu: Este în jur de 1.600… Și ceva.

Citește articolul integral pe Economedia.ro.

4 comments
  1. Ar trebui sa primeasca si ei un salar de 1300 de lei, sa vada cum e sa trăiești la limită…..Habar nu au pe lume traiesc… De cand au ajuns la putere, distrug tot.

  2. La ce salarii au ei, nici nu le vina sa creada ca altii ar putea trăi cu 1300 de lei. Pacat de tara noastră. E cea mai proastă conducere de până acum.

  3. Ăștia nu mai sunt conectați la realitate,trăiesc în țara lor,în lumea lor ,a securiștilor,a hoților,a proștilor ,a trădătorilor și vânzătorilor de neam și țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ora opțională de Religie – Părinții vor face o cerere la fiecare ciclu de învățământ preuniversitar, ca să-și înscrie copiii, potrivit proiectului legii Educației / Ligia Deca: Nu ne dorim în niciun fel să îngreunăm în sens birocratic viața familiilor, însă trebuie și noi să ne supunem regulilor constituționale

Înscrierea elevilor la disciplina opțională Religie se va face de câte ori elevul intră într-un nou ciclu de învățământ – primar, gimnazial, liceal, a anunțat ministra Educației, Ligia Deca, în…
Vezi articolul