Noul ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, nu știe cât este salariul minim din România: „Nu are cum să fie 1.300”

5.119 vizualizări
Dan Vîlceanu / Foto: gov.ro
Noul ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, nu știe cât este salariul minim din România, spunând, într-o conferință de presă, că salariul minim net este de circa 1.600 lei și cel brut este de 2.380 lei.

Rep.: Aveți idee cât este salariul minim în mână?

Dan Vîlceanu: Este în jur de 1.600… Și ceva.

Citește articolul integral pe Economedia.ro.

4 comentarii
  1. Ar trebui sa primeasca si ei un salar de 1300 de lei, sa vada cum e sa trăiești la limită…..Habar nu au pe lume traiesc… De cand au ajuns la putere, distrug tot.

  2. La ce salarii au ei, nici nu le vina sa creada ca altii ar putea trăi cu 1300 de lei. Pacat de tara noastră. E cea mai proastă conducere de până acum.

  3. Ăștia nu mai sunt conectați la realitate,trăiesc în țara lor,în lumea lor ,a securiștilor,a hoților,a proștilor ,a trădătorilor și vânzătorilor de neam și țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Ludovic Orban contrazice aritmetica: „Oricine spune că dăm mai puțini bani la educație, de fapt, spune o mare minciună”. Oficial alocarea pentru Educație în 2020 va fi cu 976 milioane lei mai mică decât în 2019

Premierul Ludovic Orban a declarat în fața Parlamentului, la angajarea răspunderii pe Legea Bugetului de stat pentru anul 2020 că alocarea bugetară pentru Educație, propusă pentru anul viitor, este mai…
Vezi articolul