O elevă de 6 ani din județul Galați a sărit pe geam de la etajul unu al școlii, după ce a fost închisă în clasă, din greșeală, de învățătoare

6.747 de vizualizări
Foto: © 2mmedia2011 | Dreamstime.com
O elevă de 6 ani, de la clasa pregătitoare a Şcolii Gimnaziale „Elena Doamna” din Tecuci, a sărit pe geam de la etajul unu al instituţiei de învăţământ, după ce, din neatenţie, a fost închisă în clasă de învățătoare, informează, vineri, Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, incidentul a avut loc joi, la ora 11:45, la finalul orelor, în momentul în care învăţătoarea a scos copiii din clasă pentru a-i conduce la poartă, acolo unde erau aşteptaţi de părinţi.

„Din cele relatate de doamna directoare, la finalul orelor, doamna (învăţătoarea – n.r.) a scos toţi elevii pe hol, un elev i-a atras atenţia, moment în care eleva s-a dus din nou în clasă, fără să fie observată. Doamna a încuiat uşa şi nu a văzut că eleva a rămas în clasă. Copilul probabil s-a speriat, s-a panicat şi a sărit pe geam. În acel moment o altă doamnă învăţătoare ieşea din şcoală şi a prins fetiţa, aceasta lovindu-se uşor la picior”, a explicat şefa IŞJ Galaţi, Gina Brânzan.

Părinţii au dus fetiţa la Spitalul de Pediatrie din Galaţi pentru investigaţii, unde s-a constatat că are o mică leziune la genunchi, nefiind internată.

Directorul Şcolii „Elena Doamna”, Adriana Lefter, a spus că fata s-a panicat și nu a știut cum să gestionee situația: „Fetiţa nu a ştiut cum să gestioneze momentul, s-a panicat şi a sărit pe geam. Doamna învăţătoare este un cadru didactic model. Este foarte afectată de cele întâmplate”, a precizat directorul Şcolii „Elena Doamna”.

Inspectoratul Şcolar a trimis o echipă de control la unitatea de învăţământ.

Foto: © 2mmedia2011 | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like