O profesoară de matematică a fost înjunghiată la un Liceu din Ploiești de un fost elev

7.474 de vizualizări
O profesoară de matematică a fost înjunghiată la un liceu din Ploiești, potrivit Ziarul Incomod , publicație locală din Ploiești. Jurnaliștii scriu că profesoara este cadru didactic de la Colegiul Național Spiru Haret, predă matematica și a fost transportată la Spitalul Județean. Femeia prezintă o plagă în abdomen, potrivit medicilor citați și este în stare stabilă. Agresorul ar fi venit la școală în stare de ebrietate. Este vorba despre un fost elev, exmatriculat pentru comportament deviant și care ar fi fost nemulțumit de notele primite de la profesoara agresată.

Incidentul este unul dintre cele mai grave de acest fel, petrecut într-o școală din România.

18:00 Fostul elev a fost exmatriculat în 2016, era în clasa a XI-a, după ce l-ar fi alergat și amenințat cu un cuțit pe un coleg.

14:40 Profesoara de matematică înjunghiată în abdomen este operată de medicii de la Spitalul Județean de Urgență.

14:30 Jandarmeria: Agresorul de la Ploiești avea la el un cuțit de bucătărie, un toporaș, o teslă, un patent, o foarfecă, un PET de 2 l tăiat în care se aflau cuie, o sticlă cu țuică

14:00 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Prahova, profesorul Aurel Graur, a declarat pentru Edupedu.ro că încidentul s-a petrecut la unul dintre liceele considerate printre cele mai bune din oraș, Colegiul Național Spiru Haret. Agresorul a intrat în incinta școlii la schimbul de tură, când elevii care învățau dimineața plecau acasă și cei care învățau după-amiaza venau la școală. Din cauza asta a putut să pătrundă în școală, pentru că altfel școala este foarte bine securizată – au paznic, au acces cu cartele. Atacul a avut loc în interiorul școlii, spune oficialul, care a mai declarat că este o anchetă în desfășurare acum.

13.42: Potrivit unor surse, citate de Ziarul Incolod, agresorul are 22 de ani și este fost elev al școlii. Acesta ar fi fost exmatriculat anterior și se pare că acum este în stare de ebrietate.

13.36: Potrivit Poliției Prahova, profesoara a fost înjunghiată în fața cancelariei cu un cuțit, în abdomen. Cuțitul a fost găsit la fața locului. Din primele informații, agresorul este un fost elev al liceului.

13.30: Potrivit SAJ Prahova, victima, profesoară de matematică, a fost înjunghiată în abdomen și este stabilă hemodinamic. Profesoara a fost transportată de echipajul de terapie intensivă mobilă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Potrivit unor surse, agresorul este un elev al liceului, cunoscut că ar avea probleme de comportament.

Se pare că victima este o femeie de 43 de ani, profesoara de matematică. Medicii de pe ambulanţă i-au acordat ingrijiri medicale, potrivit publicației locale Republikanews.ro.

Agresorul de 22 ani ar fi fost reţinut de jandarmi, relatează publicația.

Potrivit medicilor de la Ambulanţă, femeia are plagă înjunghiată abdominală, stabilă hemodinamic. A fost transportată la UPU Ploieşti de echipajul TIM

Știre în curs de actualizare


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, au discutat cu rectorii universităților de stat și private pentru “dezvoltarea Bucureștiului ca important centru academic”. Pe lista discuțiilor: terenuri sau clădiri pentru cursuri, festival și muzeu al universităților

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, au discutat luni pe tema colaborării pentru dezvoltarea Bucureştiului ca important centru academic, transmite Agerpres. Cei doi oficiali s-au…
Vezi articolul