O studentă din Cluj încearcă să răscumpere un cal care a fost vândut în județul Bihor. Își pune la bătaie bursa de la facultate

2.185 de vizualizări
Foto: © Ilya Ginzburg | Dreamstime.com
Rebeca Bîlc, studentă la Cluj, apelează la ajutorul bihorenilor, pentru a regăsi un cal de care s-a atașat la un centru de echitație pe care îl frecventează, relatează ebihoreanul.ro. De zile bune, aceasta o caută pe Maya, o iapă din rasa kisber, în vârstă de 11 ani, care pentru ea era mai mult decât un animal, scrie G4Media.ro.

„De 4 ani, între mine și Maya este o legătură aparte. Pentru mine, totul se învârte în jurul ei: husa telefonului meu este cu ea, am aproape 1.000 de poze cu ea, am tablouri cu ea”, a mărturisit tânăra pentru ebihoreanul.ro.

Când a aflat că centrul de echitație din județul Cluj a vândut-o, Rebeca s-a cutremurat la gândul că iapa ar putea păți ceva rău. „Mi-e tare greu să mă gândesc că poate ajunge pe mâini rele, să fie chinuită sau să fie dusă la abator. Mă gândesc la ce e mai rău”, a spus clujeanca.

A decis că trebuie să o regăsească pe Maya, așa că s-a dus întâi la cumpărătorul care locuiește într-o comună din Cluj, decisă să răscumpere calul. A aflat că bărbatul a vândut-o mai departe unei persoane din Oradea, care de asemenea a înstrăinat-o pe Maya la un târg.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto: © Ilya Ginzburg | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Două noi specializări, „Pedagogia învățământului primar” și „Educația timpurie” – introduse în Nomenclatorul domeniilor și programelor de studii universitare pentru 2024-2025 / 15 programe de licență, la 8 universități, vor intra în lichidare / Schimbările la nivel de master în anul universitar următor

„Pedagogia învățământului primar” și „Educație timpurie” sunt două noi specializări înființate și introduse în Nomenclatorul domeniilor și al specializărilor/programelor de studii universitare pentru anul universitar 2024-2025, adoptat săptămâna aceasta de…
Vezi articolul