O studentă din Cluj încearcă să răscumpere un cal care a fost vândut în județul Bihor. Își pune la bătaie bursa de la facultate

2.184 de vizualizări
Foto: © Ilya Ginzburg | Dreamstime.com
Rebeca Bîlc, studentă la Cluj, apelează la ajutorul bihorenilor, pentru a regăsi un cal de care s-a atașat la un centru de echitație pe care îl frecventează, relatează ebihoreanul.ro. De zile bune, aceasta o caută pe Maya, o iapă din rasa kisber, în vârstă de 11 ani, care pentru ea era mai mult decât un animal, scrie G4Media.ro.

„De 4 ani, între mine și Maya este o legătură aparte. Pentru mine, totul se învârte în jurul ei: husa telefonului meu este cu ea, am aproape 1.000 de poze cu ea, am tablouri cu ea”, a mărturisit tânăra pentru ebihoreanul.ro.

Când a aflat că centrul de echitație din județul Cluj a vândut-o, Rebeca s-a cutremurat la gândul că iapa ar putea păți ceva rău. „Mi-e tare greu să mă gândesc că poate ajunge pe mâini rele, să fie chinuită sau să fie dusă la abator. Mă gândesc la ce e mai rău”, a spus clujeanca.

A decis că trebuie să o regăsească pe Maya, așa că s-a dus întâi la cumpărătorul care locuiește într-o comună din Cluj, decisă să răscumpere calul. A aflat că bărbatul a vândut-o mai departe unei persoane din Oradea, care de asemenea a înstrăinat-o pe Maya la un târg.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto: © Ilya Ginzburg | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Raed Arafat afirmă că sunt oameni care ”îşi bat joc” de măsurile dispuse de autorităţi şi reclamă că, după închiderea şcolilor, au apărut reclame la cluburi de vacanţă unde copiii ar trebui să stea împreună

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Rad Arafat, afirmă că sunt oameni care ”îşi bat joc” de măsurile dispuse de autorităţi şi reclamă că, după închiderea şcolilor, au apărut reclame…
Vezi articolul