OFICIAL Modificări la Definitivat: Profesorilor li se recunoaște nota obținută la ultima inspecție la clasă, susținută în calitate de cadru didactic calificat

18.182 de vizualizări
Pentru anul școlar 2019-2020, cadrelor didactice care susțin examenul pentru definitivare în învățământ li se recunoaște nota obținută la ultima inspecție la clasă, susținută în calitate de cadru didactic calificat, anunță Ministerul Educației.

Ce prevede modificarea din OUG:

”Art. 38 –  Pentru anul școlar 2019-2020, cadrelor didactice care susțin examenul pentru definitivare în învățământ li se recunoaște nota obținută la ultima inspecție la clasă, susținută în calitate de cadru didactic calificat.”

Guvernul a aprobat o serie de modificări într-o Ordonanță de Urgență care acoperă o serie de domenii.

Știrea este în curs de actualizare

FOTO: OECD

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii
  1. Nu este corect! Nu este drept! Sunt cadre didactice care iau 10 la inspecții și nota 2 la examen, iar acum nu va mai exista acel examen. Așadar, un avantaj extraordinar pentru incapabili și leneși! Păi, ce transmiteți ca mesaj pentru elevi cu aceste decizii aberante?,,, Prost să fii, noroc să ai! “? Amânați, nenorociților, examenele, nu lăsați să treacă de aceste examene cei care au ajuns până la 50 de ani fără să fi fost capabili să ia minim 7 la titularizare sau acel minim 8 la definitivat! Noi ceilalți am muncit din greu și am suportat o doză nesănătoasă de stres ca să promovăm . Părinții și elevii au de asemenea acces la astfel de informații. Ce încredere să mai aibă în învățământ în asemenea condiții?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like