Orban, despre demiterea ministrului Educației: O minciună gogonată. E a nu știu câta știre falsă lansată în special de un site de știri

9.000 de vizualizări
Foto: gov.ro
Premierul Ludovic Orban a negat, sâmbătă seara, la România TV, informațiile vehiculate în presă despre o iminentă remaniere, afirmând că ele reprezintă ”o minciună gogonată” și a amenințat că va fi nevoit să ”ia măsuri împotriva fake news-urilor promovate de unul-două site-uri de știri”, fără să le numească, scrie G4Media.ro.

Întrebare: ”Va fi remaniere? ”

Ludovic Orban: ”O minciună gogonată. E a nu știu câta știre falsă lansată în special de un site de știri, nu-i pronunț numele. Rog reprezentanții media să mă sune, pe cei care sunt jurnaliști, pe cei care vor să dezinformeze le spun de pe acum, nu mai dați știri false, că va trebui să iau măsuri împotriva fake news urile promovate de unul-două site-uri de știri.”

Vineri mediafax.ro a publicat pe surse informația că Monica Anisie și alți doi miniștri au urma să fie demiși de premier. Imediat informația a fost preluată de mai multe publicații și s-a viralizat pe rețelele de socializare. Tot vineri seara patru asociații ale elevilor, Asociația Elevilor din Constanța (AEC), Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI), Asociația Elevilor din Maramureș (AEM), Asociația Vâlceană a Elevilor (AVE) au transmis un comunicat comun în care scriau că „susțin și salută demiterea Monicăi Anisie, pentru modul în care a gestionat criza cauzată de pandemia de COVID-19”.

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie a transmis sâmbătă un mesaj de susținere a Monicăi Anisie, după ce în presă au apărut aceste zvonuri. “Nu există ministru al educației, în România sau oriunde în lume, care să nu facă greşeli”, spunea Pricopie, care avertiza că “trebuie căutat adevăratul motiv” al încercării de schimbare a lui Anisie.

Foto: gov.ro


7 comments
  1. Si astfel, cu aceasta dezmintire, musiu Orban a reusit sa dezamageasca pe toata lumea care chiar se bucura ca zboara odata aia din functie. Mare pacat ca nu e adevarat. Nu stiu cum de nu se simte femeia aia.Vine o tara intreaga si te ponegreste, iar tu te tii de scaun fara niciun dram de demnitate.

  2. Ahhhhh, ce dezamagire. 🙁 Ma gandeam ca in sfarsit le-a venit mintea la cap…Nu mai e mult, avem rabdare.

  3. Suntem fara ministru la educatie, a stralucit in toata perioada ,cu asa probleme grave pentru copii si parinti, prin absenta, nemotivata. Daca ar fi trebuit notata , sigur nu primea nota de trecere. De fapt este in aceeasi situatie cu Orban si Johanis, cu circumstante agravante in cazul celui din urma, asta pentru ca el zice ca a fost in invatamant sau era meditator? Corigenta se da la sectia de votare.
    Pentru copii si parinti: GHINION

  4. Cea mai curajoasă faptă este de a recunoaște greșelile făcute. În plus dacă guvernul n-o demite pe doamna mult respectată, chiar ea va demite guvernul.

  5. Dureros… Pentru o clipă chiar am crezut că ne întoarcem la o oarecare normalitate, că aveți puterea de a deveni OAMENI… Însă – dezgust absolut! Nu îmi rămâne decât să mă întreb retoric, evident – asemenea lui Moromete :”dacă lumea e așa cum zic ei, ce rămâne de făcut? ” Și, tot ca același personaj, mă încăpățânez să-i las să ne determine să credem că sunt posesori ai unei perspective unice: îi voi învăța pe toți elevii mei că, deşi surzenia unor astfel de “caractere” este iremediabilă, trebuie să caute în ei înșiși OMUL FRUMOS pe care să-l păstreze cu sfințenie toată existența lor şi să îl dăruiască necondiționat celor din jur!….. Cu dezamăgire, un dascăl -părinte. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Reacția Facultății de Filosofie la protestele generate de o conferință la care au fost invitați Petre Roman și Teodor Brateș: Evenimentul nu a fost organizat de facultatea noastră

Facultatea de Filosofie a Universității din București ia poziție “în legătură cu invitarea domnilor Petre Roman și Teodor Brateș la un curs desfășurat în cadrul facultății”. Evenimentul “reprezintă inițiativa personală a…
Vezi articolul
subsecretar de stat la Educație

Anul acesta avem mult mai mulți profesori formați pentru predare online prin masterul didactic și prin programul PROF, susține subsecretarul de stat din Educație, Tudor Oprea / Niciun masterand nu a absolvit încă masterul didactic, iar proiectul PROF nu a început formările

Tudor Oprea, subsecretar de stat în Ministerul Educației a declarat într-o dezbatere online organizată de hotnews.ro că ”Anul acesta avem mult mai mulți profesori formați pentru predare online prin masterul…
Vezi articolul

Consiliul Național al Elevilor: Ministerul Educaţiei să instruiască în mod corect şi consecvent membrii comisiilor judeţene pentru Bacalaureat şi Evaluarea Naţională şi să evalueze obiectiv performanţa acestora

Consiliul Național al Eleilor cere „Ministerului Educaţiei să instruiască în mod corect şi consecvent membrii comisiilor judeţene pentru Bacalaureat şi Evaluarea Naţională şi, ulterior, să evalueze obiectiv performanţa acestora”, se…
Vezi articolul
Repartizarea copiilor în clasa pregătitoare - costul standard pe elev

Practica elevilor din liceele pedagogice să fie recunoscută la nivel universitar, solicită un director Ligiei Deca: Elevele efectuează cam 600 de ore de practică pedagogică, în cei 4 ani școlari

Dorin Lobonț, directorul Colegiului Național Pedagogic „Mihai Eminescu” din Târgu Mureș, i-a solicitat ministrului Educației ca practica pe care o fac elevii liceelor pedagogice să fie recunoscută la nivel universitar. Răspunsul Ligiei Deca a fost…
Vezi articolul