(P) Telekom Romania susține antreprenorii români prin Garanția de 10 pentru business

59 de vizualizări
Foto: Telekom Romania
Telekom Romania, unul din principalii operatori de telecomunicaţii din România, s-a poziționat de-a lungul timpului ca susținător al businessurilor din România.

Pentru mediul de business, în această perioadă de incertitudine, este foarte important să aibă susținerea furnizorilor săi. În acest context, antreprenorii au nevoie de sprijin continuu și de aceea Telekom Romania reaminteste cele zece promisiuni reale de susţinere a bunei funcţionări a afacerilor, integrate într-un Certificat de garanție pentru business.

Concret, Telekom Romania își continuă, și în această perioadă, angajamentul față de clienții săi antreprenori de a  le oferi soluții de telecomunicaţii complete, securizate şi performante, dar și soluții de digitalizare a business-ului și prezență online.

„Cu toții traversăm o perioadă dificilă, greu de gestionat. La Telekom ne asumăm în mod deschis, într-un context dificil pentru întreaga societate, susținerea businessurilor din România. Și credem că garanțiile sunt necesare astăzi, când fiecare antreprenor are nevoie să știe pe cine se poate baza pentru continuitatea afacerii”, explică Andreea Cramer, Director de Marketing Segment Business Telekom Romania.

Iată şi cele 10 garanţii de business, inclusiv într-o versiune video:

 1. SERVICII NELIMITATE DE COMUNICAȚII
  • Antreprenorii se pot bucura de soluții de comunicații nelimitate, la super prețuri, ușor de folosit de la birou sau când lucrează de la distanță.
 2. REȚEA DE BUSINESS SECURIZATĂ
  • Businessul este în siguranță prin servicii de comunicații securizate, cărora li se pot adăuga soluții de securitate dintr-un portofoliu diversificat, potrivit pentru orice nevoie.
 3. EXPERIENȚĂ PREMIUM, CU ADEVĂRAT DE BUSINESS
  • Fie că vorbim despre digitalizare, fie despre suport tehnic, antreprenorii se pot baza în orice situație pe o echipă de experți care lucrează cu cei mai puternici și inovatori parteneri tehnologici.
 4. ALĂTURI DE TINE 24/7
  • Antreprenorii lucrează fără griji, știind că pentru orice solicitare au o echipa performantă de Customer Care disponibilă non-stop, dar și că își pot gestiona singuri serviciile, oricând și de oriunde, cu aplicația MyAccount.
 5. SOLUȚII DE CONTINUITATE A AFACERII
  • Antreprenorii pot conta oricând pe Telekom să găsească soluții de continuitate a afacerii, într-o forma adaptată nevoilor business-ului.
 6. REȚEA DE TOP
  • Afacerile se pot baza pe o rețea de top, o rețea stabilă care a trecut cu brio testul dificil al pandemiei când traficul a crescut semnificativ; o rețea securizată, în care se investește continuu pentru extinderea capacității acesteia. 
 7. ALĂTURI DE TINE ÎN PROCESUL DE DIGITALIZARE
  • Telekom va fi alături de afacerile românești la fiecare pas către un business digital oferind sprijin în tot procesul, de la prezență și campanii online până la transformarea digitală a afacerii.
 8. TE AJUTĂM SĂ ÎȚI DOTEZI BUSINESSUL CU ECHIPAMENTE
  • Antreprenorii își pot dota business-ul cu tot ce au nevoie, având la dispoziție, pe lângă conectivitate nelimitată, și un portofoliu diversificat de echipamente, cu flexibilitate la achiziție.
 9. OFERTE ADAPTATE BUSINESS-ULUI TĂU
  • Antreprenorii se pot concentra pe ce este important în business, știind că Telekom le va asigura mereu servicii personalizate, aliniate nevoilor lor.
 10. NE PASĂ DE SOCIETATE ȘI DE EDUCAȚIA COPIILOR NOȘTRI
  • Copiii au parte de un proces educațional adaptat zilelor noastre, care le oferă libertatea de a se dezvolta și care le deschide uși către oportunități viitoare, pentru că Telekom a investit și va investi în continuare în educație.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Premierul Ciucă le transmite învățătorilor că vocația lor „rămâne resursă pentru un învățământ de calitate”, alături de „politici guvernamentale coerente” și „de o finanţare adecvată” / Guvernul amână de doi ani și jumătate aplicarea Legii salarizării în Educație, iar domeniul primește constant cel mai mic buget, raportat la PIB, din UE

„Vocaţia dascălilor rămâne, alături de politici guvernamentale coerente şi de o finanţare adecvată, resursă importantă pentru un învăţământ de calitate”, iar „România a avut, are şi va continua să aibă…
Vezi articolul