Patru din cinci elevi sunt afectați de închiderea școlilor, pe mapamond – UNESCO

3.153 de vizualizări
Tarile unde scolile au fost inchise la nivel national sau local – Sursa: UNESCO
Peste 80% din populația de elevi a lumii este afectată de decizia țărilor de a-și închide școlile, potrivit ultimelor date UNESCO. Acestea arată că numărul statelor care au decis să închidă instituțiile de învățământ la nivel național a depășit 130.

Până luni, peste 1,3 miliarde de copii înscriși la grădinițe, elevi și studenți au fost afectați de închiderea școlilor, în lume, măsură decisă ca parte a acțiunilor de combatere și prevenire a Covid-19.

Cu șase zile în urmă, numărul tinerilor afectați era, conform monitorizărilor UNESCO, de peste 850 de milioane, din 102 țări unde instituțiile de învățământ au fost închise la nivel național.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

VIDEO “Ne îndreptăm către concluzia amânării acestor planuri-cadru. Problema se pune acut la elevii de clasa a IX-a” – anunță ministrul Educației / Mircea Miclea: Noi nu am făcut e-learning în acest an, ci streaming. Este o diversiune a factorilor politici să invoce că nu există soluții

Ministerul Educației va amâna, în premieră, adoptarea unui curriculum nou pentru clasa a IX-a pe care să îl urmeze de la anul generația copiilor astăzi de clasa a VIII-a, care…
Vezi articolul