Patru din cinci elevi sunt afectați de închiderea școlilor, pe mapamond – UNESCO

3.156 de vizualizări
Tarile unde scolile au fost inchise la nivel national sau local – Sursa: UNESCO
Peste 80% din populația de elevi a lumii este afectată de decizia țărilor de a-și închide școlile, potrivit ultimelor date UNESCO. Acestea arată că numărul statelor care au decis să închidă instituțiile de învățământ la nivel național a depășit 130.

Până luni, peste 1,3 miliarde de copii înscriși la grădinițe, elevi și studenți au fost afectați de închiderea școlilor, în lume, măsură decisă ca parte a acțiunilor de combatere și prevenire a Covid-19.

Cu șase zile în urmă, numărul tinerilor afectați era, conform monitorizărilor UNESCO, de peste 850 de milioane, din 102 țări unde instituțiile de învățământ au fost închise la nivel național.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Un sistem de supercomputere de 11,5 milioane de euro din bani europeni va fi utilizat pentru cercetare în Bulgaria. „În ultimele luni, supercomputerele au fost esențiale în dezvoltarea vaccinurilor împotriva COVID-19” – Anders Dam Jensen, directorul executiv al EuroHPC JU

Un sistem de supercomputere de 11,5 milioane de euro, care va fi utilizat în cercetare, va fi instalat în Bulgaria, a anunțat the European High Performance Computing Joint Undertaking (EuroHPC…
Vezi articolul