Peste 1.000 de elevi și 600 de profesori și alți angajați, confirmați cu COVID-19 în prima săptămână de școală la nivel național / Peste 17 mii de elevi din aproape 800 de clase fac școală online

2.156 de vizualizări
Foto: © Maksym Yemelyanov | Dreamstime.com
Peste 1.000 de elevi și 600 de profesori și alți angajați au fost confirmați cu COVID-19 în prima săptămână de școală la nivel național, anunță Ministerul Educației într-un comunicat.

„Astăzi, 17 septembrie 2021, în urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar, situația epidemiologică este următoarea:  

 • Număr preșcolari/elevi confirmați Covid-19: 1.091
 • Număr personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 604
 • Număr clase/grupe cu activitatea față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 795
 • Nr. copii/elevi din clasele/grupele cu activitatea față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 17.658

Articolul este în curs de actualizare

Foto: © Maksym Yemelyanov | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil. Pentru școli, elevi și studenți Dreamstime.com oferă 50% reducere la toate planurile, până la sfârșitul lunii septembrie.


5 comentarii
 1. 250.000/15.000.000 este aproape egal cu 600/20.000.
  Ținând cont că multe persoane au Covid și nu s-au testat, profesorii sunt în media îmbolnăvirilor. La școală sunt mai mici șanse de îmbolnăvire decât la Mall. Astăzi m-au amuzat comentariile jurnaliștilor despre răvășitul oilor de la Bran. Adică la Untold sau la Vama Veche pot sa stea 70.000 unul langa altul fara masca iar la Bran 5.000 sunt prea multi.

 2. Cât mai este lăsat acest Câmpeanu să ne îmbolnăvească copiii, profesorii (care sunt părinții, frații, bunicii noștri)?
  “Performanta” realizata în 4 zile depășește așteptările.
  În ritmul acesta, când vom ajunge la 6/1000 (o găselniță lipsita de logică și bun simț ) inchidem țara!!
  O țară bolnavă.

 3. Erau mai multe dacă aduceau teste rapide în școli. Dar ei nici măcar metodologia de testare nu au publicat-o. Adică test rapid urmat și în ce caz de test PCR. Total nepregătiți pentru începerea școlii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Critici dure aduse conducerii structurii responsabile de persoane cu dizabilități, copii și adopții / Maria Mădălina Turza: „Mizeria de sub preș în dizabilitate”

Maria Mădălina Turza, consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, a fost numită recent la șefia Departamentului pentru responsabilitate socială comunitară şi grupuri vulnerabile, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă.…
Vezi articolul

Alexandru Manda, fost președinte al Asociației Elevilor din Constanța, numit în Consiliul Consultativ pentru Tineret al Consiliului Europei: Îmi propun un mandat transparent și care să implice în mod activ tinerii români

Mandatul lui Alexandru Manda este de 2 ani. Consiliul Consultativ pentru Tineret al Consiliului Europei este o structură din cadrul Consiliului Europei, formată din 30 de tineri reprezentanți ai ONG-urilor…
Vezi articolul