Peste 1.000 de elevi și 600 de profesori și alți angajați, confirmați cu COVID-19 în prima săptămână de școală la nivel național / Peste 17 mii de elevi din aproape 800 de clase fac școală online

2.172 de vizualizări
Foto: © Maksym Yemelyanov | Dreamstime.com
Peste 1.000 de elevi și 600 de profesori și alți angajați au fost confirmați cu COVID-19 în prima săptămână de școală la nivel național, anunță Ministerul Educației într-un comunicat.

„Astăzi, 17 septembrie 2021, în urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar, situația epidemiologică este următoarea:  

 • Număr preșcolari/elevi confirmați Covid-19: 1.091
 • Număr personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 604
 • Număr clase/grupe cu activitatea față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 795
 • Nr. copii/elevi din clasele/grupele cu activitatea față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 17.658

Articolul este în curs de actualizare

Foto: © Maksym Yemelyanov | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil. Pentru școli, elevi și studenți Dreamstime.com oferă 50% reducere la toate planurile, până la sfârșitul lunii septembrie.


5 comments
 1. 250.000/15.000.000 este aproape egal cu 600/20.000.
  Ținând cont că multe persoane au Covid și nu s-au testat, profesorii sunt în media îmbolnăvirilor. La școală sunt mai mici șanse de îmbolnăvire decât la Mall. Astăzi m-au amuzat comentariile jurnaliștilor despre răvășitul oilor de la Bran. Adică la Untold sau la Vama Veche pot sa stea 70.000 unul langa altul fara masca iar la Bran 5.000 sunt prea multi.

 2. Cât mai este lăsat acest Câmpeanu să ne îmbolnăvească copiii, profesorii (care sunt părinții, frații, bunicii noștri)?
  “Performanta” realizata în 4 zile depășește așteptările.
  În ritmul acesta, când vom ajunge la 6/1000 (o găselniță lipsita de logică și bun simț ) inchidem țara!!
  O țară bolnavă.

 3. Erau mai multe dacă aduceau teste rapide în școli. Dar ei nici măcar metodologia de testare nu au publicat-o. Adică test rapid urmat și în ce caz de test PCR. Total nepregătiți pentru începerea școlii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cererea pentru înscrierea creșelor în Registrul național al furnizorilor acreditați. Lista documentelor care trebuie anexate, inclusiv declarația de la notar că sunt îndeplinite standardele de calitate

Înscrierea creșelor în Registrul național al furnizorilor de educație timpurie antepreșcolară autorizați să funcționeze provizoriu și în Registrul național al furnizorilor de educație timpurie antepreșcolară acreditați se face după ce…
Vezi articolul

UPDATE Nereguli la Olimpiada de Fizică în Buzău, reclamate public de directoarea demisionară a Colegiului Hasdeu: recorectarea lucrărilor fără să existe contestații / Inspectoarea de specialitate a răspuns profesorilor: „Aș fi preferat să nu deschideți subiectul” și apoi „s-au schimbat setările grupului de WhatsApp pentru a permite doar adminilor acestui grup să trimită mesaje”

Directoarea demisionară a Colegiului Național B.P. Hasdeu din Buzău acuză nereguli în desfășurarea Olimpiadei județene de Fizică. Concret, profesoara Virginia Mîndruță susține că lucrările elevilor la Olimpiada județeană de Fizică…
Vezi articolul