Planul de redeschidere a școlilor, discutat acum de Președintele Iohannis cu ministrul Educație, Monica Anisie

4.576 de vizualizări
FOTO: presidency.ro/gov.ro
De la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, a început ședința președintelui Klaus Iohannis cu ministrul Educaţiei și Cercetării, Monica Anisie, și reprezentanți ai ministerului, ședință la care va fi discutat „un plan concret pentru revenirea elevilor la școală”, potrivit Agendei publicate de Administrația Prezidențială.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a declarat în această după-amiază că „în această după-amiază voi avea o întâlnire cu conducerea Ministerului Educației. Vom începe să elaborăm un plan concret pentru revenirea elevilor la școală”.

Șeful Statului a precizat că „acest plan va fi prezentat în momentul în care este elaborat în toate detaliile aferente”.

Știrea este în curs de actualizare

FOTO: presidency.ro/gov.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
 1. Se procedează și la noi ca in Germania? Elevii cobai, material de analiză pentru studiul coronavirusului?
  Cum adică vom fi informați după elaborarea materialului în toate detaliile? Suntem puși în fata faptului?
  Sau dacă nu v-a ieșit cu 65+ încercați cu copiii noștri?
  De ce atâta îndârjire pentru susținerea examenelor indiferent de condiții? De la o zi la alta numărul celor afectați crește, or care părinte e nebun sa trimită copilul la școală, unii chiar folosind mijloace de transport în comun? Credeți ca o mască de protecție ii salvează în condițiile în care în scoli sunt sute de elevi?
  Încheiați situația cu notele care sunt, iar la cei cu examene faceți media notelor obținute în perioada gimnaziului, respectiv liceului și asta e nota de admitere la liceu, respectiv nota de absolvire de la bacalaureat.
  Sunt atâtea tari care au adoptat acest principiu, eliminând astfel pericolul infectării, stresul examenului dat în luna iulie după o perioada de izolare îndelungată care s-a suprapus peste numeroasele teme transmise online. Sunt obosiți, stresați și deprimați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Patru asociații românești implicate în susținerea drepturilor copiilor și a egalității de gen, premiate de Ambasada Franței

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație, Asociația „Sprijinirea Integrării Sociale”, Asociația „Funky Citizens” și Asociația „SOS Satele Copiilor” sunt câștigătoarele unui apel la proiecte, destinat societății civile implicate în susținerea…
Vezi articolul