Planul de redeschidere a școlilor, discutat acum de Președintele Iohannis cu ministrul Educație, Monica Anisie

4.608 vizualizări
FOTO: presidency.ro/gov.ro
De la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, a început ședința președintelui Klaus Iohannis cu ministrul Educaţiei și Cercetării, Monica Anisie, și reprezentanți ai ministerului, ședință la care va fi discutat „un plan concret pentru revenirea elevilor la școală”, potrivit Agendei publicate de Administrația Prezidențială.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a declarat în această după-amiază că „în această după-amiază voi avea o întâlnire cu conducerea Ministerului Educației. Vom începe să elaborăm un plan concret pentru revenirea elevilor la școală”.

Șeful Statului a precizat că „acest plan va fi prezentat în momentul în care este elaborat în toate detaliile aferente”.

Știrea este în curs de actualizare

FOTO: presidency.ro/gov.ro


1 comentariu
 1. Se procedează și la noi ca in Germania? Elevii cobai, material de analiză pentru studiul coronavirusului?
  Cum adică vom fi informați după elaborarea materialului în toate detaliile? Suntem puși în fata faptului?
  Sau dacă nu v-a ieșit cu 65+ încercați cu copiii noștri?
  De ce atâta îndârjire pentru susținerea examenelor indiferent de condiții? De la o zi la alta numărul celor afectați crește, or care părinte e nebun sa trimită copilul la școală, unii chiar folosind mijloace de transport în comun? Credeți ca o mască de protecție ii salvează în condițiile în care în scoli sunt sute de elevi?
  Încheiați situația cu notele care sunt, iar la cei cu examene faceți media notelor obținute în perioada gimnaziului, respectiv liceului și asta e nota de admitere la liceu, respectiv nota de absolvire de la bacalaureat.
  Sunt atâtea tari care au adoptat acest principiu, eliminând astfel pericolul infectării, stresul examenului dat în luna iulie după o perioada de izolare îndelungată care s-a suprapus peste numeroasele teme transmise online. Sunt obosiți, stresați și deprimați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Cum vor da teste elevii până în clasa a IV-a, dacă ajung să învețe online? “Lucrările de control” trebuie să permită accesul la „cărți deschise”, la surse de informare în mod deliberat – prevede Ghidul pentru învățământ primar

Elevii s-ar putea folosi de surse deschise atunci când dau un test online, în cazul scenariului roșu din învățământul primar. Mai exact, în ghidul școlar pentru clasele primare, publicat marți…
Vezi articolul

Iohannis: ”Încurajez părinții să-şi trimită copiii la şcoală dacă sunt sănătoşi. Dacă nu sunt sănătoşi, să-i ţină acasă. Atât de simplu este” / Pentru sindicate: “Nu cred că se va boicota începerea anului şcolar”

Președintele Klaus Iohannis a spus miercuri într-o conferință de presă la Cotroceni că îi încurajează pe toți părinții să își trimită copiii la școală dacă aceștia sunt sănătoși, iar dacă…
Vezi articolul