Planul de redeschidere a școlilor, discutat acum de Președintele Iohannis cu ministrul Educație, Monica Anisie

4.616 vizualizări
FOTO: presidency.ro/gov.ro
De la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, a început ședința președintelui Klaus Iohannis cu ministrul Educaţiei și Cercetării, Monica Anisie, și reprezentanți ai ministerului, ședință la care va fi discutat „un plan concret pentru revenirea elevilor la școală”, potrivit Agendei publicate de Administrația Prezidențială.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a declarat în această după-amiază că „în această după-amiază voi avea o întâlnire cu conducerea Ministerului Educației. Vom începe să elaborăm un plan concret pentru revenirea elevilor la școală”.

Șeful Statului a precizat că „acest plan va fi prezentat în momentul în care este elaborat în toate detaliile aferente”.

Știrea este în curs de actualizare

FOTO: presidency.ro/gov.ro


1 comment
 1. Se procedează și la noi ca in Germania? Elevii cobai, material de analiză pentru studiul coronavirusului?
  Cum adică vom fi informați după elaborarea materialului în toate detaliile? Suntem puși în fata faptului?
  Sau dacă nu v-a ieșit cu 65+ încercați cu copiii noștri?
  De ce atâta îndârjire pentru susținerea examenelor indiferent de condiții? De la o zi la alta numărul celor afectați crește, or care părinte e nebun sa trimită copilul la școală, unii chiar folosind mijloace de transport în comun? Credeți ca o mască de protecție ii salvează în condițiile în care în scoli sunt sute de elevi?
  Încheiați situația cu notele care sunt, iar la cei cu examene faceți media notelor obținute în perioada gimnaziului, respectiv liceului și asta e nota de admitere la liceu, respectiv nota de absolvire de la bacalaureat.
  Sunt atâtea tari care au adoptat acest principiu, eliminând astfel pericolul infectării, stresul examenului dat în luna iulie după o perioada de izolare îndelungată care s-a suprapus peste numeroasele teme transmise online. Sunt obosiți, stresați și deprimați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Creștere organică a finanțării educației

De ce este blocată orice creștere organică a finanțării educației? Consiliul pentru Finanțarea Învățământului Preuniversitar are în componență 11 inspectori și oameni din minister din 21 de membri, susține CNE

„Activitatea Consiliului Național pentru Finanțarea Învățământului Preuniversitar (CNFIP) a fost, din 2011 până acum, pur decorativă”, susține Consiliul Național al Elevilor, for care este reprezentant în CNFIP și care solicită…
Vezi articolul

Președintele Consiliului Județean Bihor anunță investiții într-o clasă în sistem dual, după modelul şcolii Kronstadt din Braşov: Pe lângă elevi, se vor putea pregăti profesional şi adulții, contracost

Președintele Consiliului Județean Bihor, Pásztor Sándor, a anunțat marți că din toamnă elevii care se specializează în sistem dual ca sudori, la Liceul tehnologic din Cadea, vor putea învăța cu…
Vezi articolul