Președinții Iohannis și Steinmeier vizitează Colegiul Național Brukenthal din Sibiu, unde Iohannis are blocat un post de profesor din anul 2000 / În plină grevă a profesorilor, copiii au fost aduși de acasă special pentru eveniment

6.633 de vizualizări
Klaus Iohannis la Sibiu / Sursa: Presidency.ro
Președinții Klaus Iohannis și Frank-Walter Steinmeier se află în vizită în Sibiu, joi, iar în cadrul acesteia vor ajunge, de la ora 12.35, la Colegiul Naţional Samuel von Brukenthal, potrivit G4Media.ro.

Colegiul Național Samuel von Brukenthal se află în grevă, elevii nu merg la școală, însă surse locale susțin că o parte dintre profesori au fost de acord să vină de acasă, alături de copii, pentru întâlnirea cu cei doi șefi de stat.

Președintele Iohannis are aici blocat un post la catedra de fizică încă din anul 2014, când a fost ales președintele României.

Cei doi președinți vor fi întâmpinați de directorul instituției, Monica Hay, și vor vizitata o clasă, în program figurând discuții cu elevii.

 • G4Media.ro notează, separat, cum este reflectată vizita președintelui pe postul Antena 3. Acesta titrează: „Scandal la Sibiu: profesorii vin la școală pentru Iohannis, nu pentru elevi” / „Este haos: elevi și profesori chemați la școală pentru vizita lui Iohannis”.

10 comments
 1. Mizerabilă familia iohanis! Cum or defini cei doi educația, școala, neamul, Patria? …..

  1. Postul blocat este abuz de putere. Nu este singurul care are postul blocat în orice domeniu. La noi fiecare face cum vrea și nimeni din cei ce au legea nu aplica. Din 1990 până azi toți care au fost la putere au fost doar pentru jumulirea banilor pentru ei.

 2. Rușine că sa dea ei bine cheamă profesori și elevi de acasă . Johanis și Carmen dați bani la profesori că să poată educa copii nu va plimbați pe bani nostri.

 3. Rusinos ce se intampla in Romania cu veniturile nesimtit de mari ale guvernantilor, in comparatie cu veniturile populatiei, adolescenti si tineri debusolati, furiosi in contextul unei societati dezorganizate, cu un parlament si justitie care instiga la violenta. Parlamentarii, guvernul, inclusiv presedintele, si justitiarii sunt primii vinovati.
  Alianta PNL-PSD este o catastrofa, din toate punctele de vedere.

 4. În această țară frumoasă, binecuvântată cu mulți copii frumoși, copiii au devenit obiectele politicienilor. Unii au devenit obiecte de bună voie, dar alții au fost învățați de profesori să devină. Îi recunoști pe toți în pozele cu politicieni. Sunt tratați ca un mobilier cizelat impecabil, care strălucește. Iar politicienii, deși nu au niciun merit, deși put a corupție și boli morale, se înghesuie în poze cu inocenții, pentru a se credibiliza fără vreun efort. Nu avem copii educați bine dacă nu iau atitudine când sunt tratați ca obiecte. Nu avem profesori buni dacă nu îi pot învăța să protesteze când sunt dezumanizați și exploatați.

 5. ar trebui informat presedintele germaniei in ce l-a bagat tovarasul Iohannis.Ca pe vremea lui ceasusescu

  1. Crezi ca nu știe? Este slugoiul nemților, face tot ce vor ei.
   Nu austriecii au finanțat corupția de la noi din țară? Nu banii lor au lovit oamenii care au refuzat sa se prostitueze pentru străini? Și apoi au zis ca suntem prea corupți pentru Schengen?
   Și revenind la nemți, ticăloși de nemți care ne-au folosit și în Al Doilea Război Mondial pe post de carne de tun. Unde se duc romanii la muncă? În Germania! Cine are nevoie de prosti needucați de care sa își bata joc cu contracte de nimic? Ați văzut cum apar prin presa niște amărâți munciți toată ziua și apoi nici banii nu ii mai primesc pentru ca nu au înțeles contractul semnat? Și atunci?!

 6. Carmen Iohannis, profesor plimbat cu aeronava președințială pe te miri unde, îi cheamă pe ai săi elevi de acasă, ”ca să dea bine” la vizitatori. Să nu care cumva să vadă (alt) neamțul că în România educația nu e bine.

  RUȘINE CARMEN IOHANNIS! RUȘINE KLAUS IOHANNIS!

  Cu ”profesori” ca voi, nu mai avem nevoie de slugi politice.

  1. Asta este Romania (re)educata!!!
   O coincidenta groteasca cu ce se intampla si practica in comunism…doar ca atunci te asteptai la asa ceva…
   Bine se zice, istoria se repeta!
   Si totusi, Ceausescu nu si-a batut joc de profesori ca si Iohanis…paradoxal, cel mai mare dusman al profesorilor este un profesor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like